Sandra Oh en Awkwafina spelen zussen in nieuwe komedie op Netflix

Steeds meer wereldberoemde acteurs en actrices gaan samenwerken met Netflix. Da’s voor een nieuwe komedie van Will Ferrell niet anders. Niemand minder dan Sandra Oh en Awkwafina spelen de twee zussen die de hoofdrollen in de film kregen.

De hele wereld leerde Sandra Oh kennen als de extreem ambitieuze Cristina Yang in Grey’s Anatomy. Maar ondertussen heeft de actrice al heel wat andere grote rollen gespeeld. Zo is ze te zien als Eve Polastri in Killing Eve.

En binnenkort speelt Oh de zus van niemand minder dan Awkwafina. Haar kan je kennen uit onder andere Crazy Rich Asians, Ocean’s 8 en The Farewell. Voor haar rol als Billi in die laatste won Awkwafina de Golden Globe voor beste actrice in een komische of muzikale film.

Voorlopig ongetiteld

De film waarin we Sandra Oh en Awkwafina zij aan zij zullen zien, heeft momenteel nog geen naam. Wat we wel al weten, is dat het om komedie gaat, die op Netflix te zien zal zijn. Het script is van de hand van Jen D’Angelo (Workaholics).

Will Ferrell en Jessica Elbaum zorgen met hun bedrijf Gloria Sanchez Productions voor de productie van de film. Dat bedrijf is onder andere ook verantwoordelijk voor Booksmart en Dead To Me.

Droom waarmaken

De film gaat over een eenzame kluizenaar. Haar leven wordt helemaal ondersteboven gegooid wanneer haar train wreck van een zus haar belooft te helpen om haar droom waar te maken. Die droom is niet de minste: deelnemen aan haar favoriete spelprogramma.

Wanneer de film precies op Netflix te zien zal zijn, is voorlopig nog niet bekend.

Meer
Lees meer...