Left Right
scrollTop top

‘Sex Education’ seizoen 3 staat nu op Netflix


Sex Education seizoen 3
© Netflix

Het is vandaag een hoogdag voor de fans van de Britse Netflixreeks Sex Education. Sinds vandaag is het derde seizoen van de reeks namelijk te vinden op de streamingdienst. In het seizoen maken we kennis met een nieuw schoolhoofd, maar blijven we natuurlijk ook onze vertrouwde gezichten volgen.

Sex Education is toe aan z’n derde seizoen en dat is vanaf vandaag volledig te vinden op Netflix. Daarin pikken we de draad opnieuw op op Moordale, waar de studenten “seksverslaafd zijn geworden.

Sex Education seizoen 3

In de trailer voor het derde seizoen kregen we te zien hoe de studenten iets té vertrouwd zijn geworden met seks. De school heeft daardoor een nieuw schoolhoofd aangeworven en zij zal moeten proberen om de rust te doen terugkeren. Het nieuwe schoolhoofd, Hope Haddon (Jemima Kirke), zal door een aantal strenge regels proberen om de studenten van hun verslaving af te helpen.

Otis (Asa Butterfield) heeft ondertussen zijn eigen methode gevonden om zeker geen seks te hebben: een pornosnorretje. Hij beweert ook volledig over Maeve (Emma Mackey) te zijn, al lijkt dat in de trailer toch niet helemaal het geval te zijn. Eric (Ncuti Gatwa) en Adam (Connor Swindells) lijken dan weer klaar te zijn voor de volgende stap in hun relatie.

Als je voor je aan het derde seizoen begint nog een kleine opfrissing nodig hebt van het vorige seizoen kan je hier een korte samenvatting vinden. In die video van iets meer dan 8 minuten leggen Eric en Otis vakkundig uit wat je nog moet weten van het vorige seizoen.

Bekijk hier nog eens de trailer van het derde seizoen van Sex Education:

Sex Education is te vinden in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…