Left Right
scrollTop top

Nieuwkomer Jennifer Heylen breekt meteen record in eerste aflevering ‘De Slimste Mens Ter Wereld’


Jennifer Heylen DSMTW
© VIER

De hoogste score ooit in De Slimste Mens Ter Wereld is niet langer die van Michèle Cuvelier. De West-Vlaamse haalde in 2018 een score van maar liefst 598 seconden. Maar dat stelt niets voor in vergelijking met de seconden die nieuwkomer Jennifer Heylen gisteravond bijeen sprokkelde. De actrice won de aflevering met een indrukwekkende score van 661 seconden.

Studio Brussel-presentatrice Michèle Cuvelier is van de troon gestoten in de De Slimste Mens Ter Wereld. Nieuwkomer Jennifer Heylen haalde gisteren namelijk een score van maar liefst 661 seconden en springt daarmee vlotjes over de recordscore van Michèle Cuvelier. Zij verzamelde twee jaar geleden 598 seconden.

Knap gedaan, Jennifer! 💪

Geplaatst door De Slimste Mens ter Wereld op Dinsdag 1 december 2020

Actrice Jennifer Heylen begon meteen goed aan de quiz. Ze stak met kop en schouders boven tegenstanders Liesbeth Van Impe en Bockie De Repper uit. En toen moest de filmpjesronde nog beginnen. Die ronde is wel vaker beslissend voor de resultaten van de kandidaten, en dat was gisteren niet anders.

Becoming

Jennifer Heylen kwam als laatste aan de beurt. Ze had voor de ronde begon namelijk het hoogste aantal seconden. Ze kon bovendien bij de filmpjes van haar tegenkandidaten ook heel wat punten sprokkelen. Haar filmpje was een fragment uit Becoming, de documentaire over voormalig first lady Michelle Obama.

Dat wist Heylen ook, en ze kon vlotjes alle vijf de juiste antwoorden geven. Die waren (logischerwijs) Becoming, Michelle Obama, dochters Malia en Sasha (die ook in het fragment te zien waren) en Netflix, waarop de documentaire te zien is.

Hoogste scores ooit

Jennifer Heylen is nu de kandidaat met de hoogste score ooit in De Slimste Mens Ter Wereld. Op dat vlak is het huidige seizoen in elk geval indrukwekkend. Het lijstje met de hoogste scores is de voorbije weken namelijk serieus veranderd.

Op één is dus net Jennifer Heylen verschenen met 661 seconden. Zo schuift Michèle Cuvelier naar plaats twee, met de 598 seconden die ze in het zestiende seizoen van De Slimste Mens verzamelde. Op drie duikt nu Bockie De Repper (597 seconden) op, en op vier verscheen Riadh Bari (594 seconden).


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  681.250
 • Aantal
  doden
  20.554