‘Spider-Man: Across The Spider-Verse’ krijgt eerste uitgebreide trailer

Goed nieuws voor de fans van Spider-Man. De langverwachte sequel op Spider-Man: Into the Spider-Verse komt dichterbij. Spider-Man: Across The Spider-Verse is vanaf juni 2023 in de zalen te zien en om dat te vieren deelde Sony Pictures alvast een eerste trailer.

Spider-Man: Across The Spider-Verse komt er nu echt bijna aan. Nadat de release van de film al twee keer werd uitgesteld, lijkt de huidige lanceerdatum nu echt te kloppen. Vanaf juni 2023 kunnen fans van de animatiefilm van Spider-Man dus terug hun hart ophalen. In een eerste trailer is alvast te zien dat alle bekende personages hun terugkeer zullen maken.

Spider-Man: Across The Spider-Verse

In de film Spider-Man: Across The Spider-Verse krijgen we, net zoals in de vorige film, het verhaal van Miles Morales (Shameik Moore) te zien. Dat verhaal neemt ons mee doorheen een multiverse, waardoor we ook verschillende Spider-Man-varianten leren kennen. In de eerste film waren dat onder andere Spider-Man 2099 (Oscar Isaac) en Gwen Stacy (Hailee Steinfeld). Zij zullen in Spider-Man: Across The Spider-Verse terugkeren.

Daarnaast zal ook een nieuw personage, Spider-Woman, haar intrede maken. Die rol zal worden ingesproken door actrice Issa Rae. Origineel heet de nieuwe film Spider-Man: Across The Spider-Verse Part One. Het tweede deel zal een klein jaar later verschijnen, op 29 maart 2024.

Populariteit

Dat de film voorbestemd is om net zoals de vorige een groot succes te worden, staat vast. De eerste film Spider-Man: Into The Spider-Verse won in 2018 zelfs een Oscar voor Beste Animatiefilm. Of Sony Pictures dat opnieuw kan klaarspelen, dat valt af te wachten. Maar er wordt alleszins reikhalzend uitgekeken naar de twee delen van Across The Spider-Verse.

Met die twee releases in het vooruitzicht, is het duidelijk dat de populariteit rond Spider-Man nog steeds heel hard leeft. Eerder maakte Marvel Studios al bekend dat het verder wil gaan met een nieuwe Spider-Man-trilogie met acteur Tom Holland. Daarvan zou de eerste film in 2024 uitkomen. Daarnaast is de studio ook bezig aan een nieuw project, Madame Webster, waarin de superheld ook te zien zal zijn. Het is dus duidelijk dat zowel Sony als Marvel nog lang willen doorgaan met de verhalen en het personage.

Bekijk de trailer van Spider-Man: Across The Spider-Verse hier:

Meer
Lees meer...