‘Temptation Island’ gaat verder in real life: sekstape van Kevin met Shelly van ‘Ex On The Beach’ doet de ronde

‘Temptation Island’ gaat verder in real life: sekstape van Kevin met Shelly van ‘Ex On The Beach’ doet de ronde

‘Temptation Island’ is aan z’n heftigste seizoen bezig maar ook naast de uitzendingen gaat het er hevig aan toe. Zo wordt er nu een sekstape verspreid met Kevin en Shelly van ‘Ex On The Beach’ in de hoofdrollen. 

“Het wordt een hete Temptation dit jaar, daar mag je zeker van zijn.” Het zijn de woorden van Tijs die we aan het begin van elke aflevering van Temptation Island te horen krijgen en we beginnen het hoe langer hoe meer te geloven. Al op dag vier werd er vreemdgegaan en nu lijkt geen enkele relatie nog veilig. Maar ook maanden na hun verblijf in Thailand blijven de deelnemers bloedje geil. Met Kevin op kop.

Gevecht in de Overpoort

Vrijdag verschenen beelden van Kevin die op de nacht van donderdag op vrijdag in de Gentse Overpoort rake klappen uitdeelde aan een man.

Hoewel Kevin aanvankelijk beweerde dat de man vanuit z’n auto beledigingen in z’n richting wierp, bleek er later meer aan de hand.

Kevin was namelijk in de Overpoort samen met Shelly, die we kennen als de ex van Yoshi uit Ex On The Beach: Double Dutch. De twee hadden samen een fotoshoot en besloten om een stapje in de wereld te zetten. Kevin en Shelly konden het die avond erg goed met elkaar vinden en werden kussend en knuffelend gespot.

Maar het was die nacht niet alleen rozengeur en maneschijn, want een man viel Shelly lastig. Toen Kevin die man later op straat tegenkwam, sloegen de stoppen door en ontaarde het in een vuistgevecht.

Sekstapes

Die nacht krijgt nu nog een staartje. Want na het incident in de Gentse Overpoort bleven Kevin en Shelly samen op hotel slapen en daar gingen de twee nog een stapje verder.

Kevin en Shelly hadden die nacht seks in een kamer met interessante extraatjes. Kevin had van die vrijpartij een paar filmpjes gemaakt die hij op Snapchat naar z’n vrienden had gestuurd. Maar die vrienden zijn het dan verder gaan verspreiden, waardoor de beelden nu Shelly bereikt hebben. Die reageert geschokt: “Ik durf niet meer buiten komen nu en ik ben bang voor mijn toekomst.”

newsmonkey

Jaloezie

Volgens Shelly is deze heisa het gevolg van de jaloerse ex-vriendin van Kevin, Megan. “Die vriendinnen van Megan proberen Kevin en mij naar beneden te halen”, laat Shelly weten aan newsmonkey.

Shelly kreeg de beelden namelijk doorgestuurd door een gezamenlijke vriendin van haar en Megan. De blondine, nu brunette, uit Ex On The Beach lijkt ook te weten waarom Megan de beelden wil verspreiden. “Megan wil Kevin nog steeds terug, want ze blijft hem berichten sturen. Terwijl zij degene is die hem bedroog op Temptation Island.”

VIJF

Nieuwe liefde

Dat deze beelden verspreid worden, is natuurlijk niet zo’n goed nieuws voor Kevin. Want hij wordt de laatste tijd vaak samen gespot met verleidster Chloë, waardoor het ons niet zo vreemd lijkt dat de twee een relatie zouden hebben.

Maar ook Shelly heeft recent de liefde gevonden. De gelukkige heet Kelian en is een geweldige steun voor Shelly nu haar sekstapes verspreid worden. “Ik kan me alleen maar optrekken aan hem, hij is de enige die me steunt.”

Wordt ongetwijfeld vervolgd …


Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vakantie!

newsmonkey

Gesponsorde artikelen