‘The Little Mermaid’ krijgt nieuwe trailer en posters

Binnen minder dan een maand kunnen we eindelijk in de cinema gaan kijken naar The Little Mermaid. In tussentijd heeft Disney zojuist posters gedeeld met zowel Ariel, Ursula, King Triton, Prince Eric, Sebastian, Flounder en Scuttle. Daarnaast is er ook een nieuwe teaser trailer.

Er wordt al zeer lang uitgekeken naar de live action-remake van The Little Mermaid. De opnames daarvan zitten er – ondanks vertragingen door de coronacrisis – namelijk al meer dan anderhalf jaar op, maar de post-productie neemt veel tijd in beslag. 

Iets meer dan een maand geleden was er dan eindelijk een eerste volledige trailer. Daarin was er uiteraard veel aandacht voor hoofdrolspelers Ariel (Haile Bailey) en Prince Eric (Jonah Hauer-King). De nieuwe promospot die Disney zojuist gedeeld heeft op sociale media bevat vooral veel beelden van Ariel, zowel in het water als eruit. We horen actrice Haile Bailey ook opnieuw even zingen, net als in een recent gedeelde clip.

Posters

Daarnaast heeft Disney ook maar liefst zeven posters gedeeld met zeven belangrijke personages uit de film op. Het gaat uiteraard in de eerste plaats om hoofdrolspeelster Ariel (Haile Bailey). Er is ook een promoposter van Prince Eric (Jonah Hauer-King), King Triton (Javier Bardem) en Ursula (Melissa McCarthy). En ook de bekende diertjes Flounder (Jacob Tremblay), Scuttle (Awkwafina) en Sebastian (Daveed Diggs) hebben hun eigen poster.

Bekijk hier de nieuwe teaser trailer van The Little Mermaid:

Bekijk hier de nieuwe posters van The Little Mermaid:

The Little Mermaid verschijnt in de cinema op woensdag 24 mei.

Meer
Lees meer...