‘The Little Mermaid’ krijgt nieuwe teaser waarin Ariel zingt

De release van de langverwachte film The Little Mermaid komt steeds dichterbij. Om het wachten iets aangenamer te maken, heeft Disney zojuist een nieuwe teaser gelost. Daarin zien we niet alleen beelden, maar horen we ook Ariel (Haile Bailey) zingen.

Er wordt al zeer lang uitgekeken naar de live action-remake van The Little Mermaid. De opnames daarvan zitten er – ondanks vertragingen door de coronacrisis – namelijk al meer dan anderhalf jaar op, maar de post-productie neemt veel tijd in beslag. Disney deelde de afgelopen tijd al een eerste teaser van Halle Bailey als Ariel en later ook een poster van The Little Mermaid. Recent volgde er dan een nieuwe promospot waarin we voor het eerst Ursula te horen kregen.

Part of Your World

Iets meer dan een maand geleden was er dan eindelijk een eerste volledige trailer. Daarin was er uiteraard veel aandacht voor hoofdrolspelers Ariel (Haile Bailey) en prins Eric (Jonah Hauer-King). Het zijn ook zij die we vooral te zien krijgen in de nieuwe teaser van 30 seconden die Disney zojuist gedeeld heeft.

We horen daarbij ook uitgebreid de prachtige stem van Haile Bailey. Zij zingt namelijk de The Little Mermaid-klassieker Part of Your World. Dat nummer uit de originele film uit 1989 keer terug in de live-actionremake. Het is daarbij wel enigszins opgefrist Lin-Manuel Miranda, die samen met Alan Menken de soundtrack verzorgt. Zij brengen de meeste bekende nummers terug, maar zorgden ook voor enkele nieuwe, en hebben twee songs licht aangepast.

Bekijk hier de teaser trailer voor The Little Mermaid:

The Little Mermaid verschijnt in de cinema op woensdag 24 mei.

Meer
Lees meer...