‘The Noel Dairy’: Nieuwe kerstfilm van Netflix krijgt officiële trailer

Nu Halloween voorbij is, lijkt het kerstseizoen écht begonnen. En daar horen uiteraard ook een hele lading nieuwe kerstfilms bij. Ook Netflix kan daarbij niet achterblijven en releaset eind deze maand onder ander The Noel Dairy, dat zojuist een eerste officiële trailer kreeg.

We worden sinds begin deze maand overladen met trailers van aankomende kerstfilms. Zo kregen we woensdag al een trailer voor de Amazon Prime Video-film Your Christmas Or Mine? met Asa Butterfield en Cora Kirk en de Apple TV+-musical Spirited met Ryan Reynolds en Will Ferrell.

En nu heeft ook Netflix een nieuwe kerstfilm voorgesteld. De streamingdienst komt volgende week al met Falling for Christmas, met Lindsay Lohan, maar er staat nog meer op de planning. Zo kun je vanaf donderdag 24 november 2022 kijken naar The Noel Dairy.

Mysterieus dagboek

Die film draait rond bestsellerauteur Jake Turner (Justin Hartley) die voor Kerstmis naar zijn vroegere thuis moet terugkeren om de erfenis van zijn vervreemde moeder te regelen. Daar stuit hij op Rachel (Barrett Doss), de dochter van de vroegere nanny van Jake. Beiden besluiten samen hun verleden te onderzoeken. Daarbij ontdekken ze een dagboek dat hen zal confronteren met zichzelf en op weg zetten naar een onverwachte toekomst.

De regisseur van The Noel Dairy is oudgediende Charles Shyer. In het verleden was hij onder andere scenarist van The Parent Trap en scenarist en regisseur van de bekroonde film Alfie.

Bekijk hier de trailer van The Noel Dairy:

The Noel Dairy verschijnt op Netflix op 24 november 2022.

Meer
Lees meer...