‘The Summer I Turned Pretty’ seizoen 2 krijgt eerste teaser

The Summer I Turned Pretty komt terug. Na de release van het eerste seizoen in juni vorig jaar, kunnen fans vanaf 14 juli op Prime Video terecht voor het vervolg. Omdat die releasedatum nu alsmaar dichterbij komt, deelde de streamingdienst alvast een eerste teaser.

Deze zomer komen er heel wat nieuwe seizoenen van tienerseries aan. Zo was er deze week al de release van Never Have I Ever seizoen 4 en komt in augustus ook Heartstopper er nog aan op Netflix.

Daarnaast heeft dus ook Prime Video vorige week bekendgemaakt dat het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty binnenkort gelost wordt. Uit de eerste teaser kunnen we alvast afleiden dat de driehoeksrelatie nog steeds stand zal houden.

The Summer I Turned Pretty

De serie The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Jenny Han uit 2010. Het boek kende opnieuw een groei in populariteit door booktok, waardoor er in juni vorig jaar dus ook een verfilming kwam in de vorm van de Prime Video-reeks.

Het verhaal gaat over Belly Conklin (Lola Tung) die tijdens de zomer naar een vakantiehuis trekt. Daar brengt ze haar tijd door met haar broer (Sean Kaufman) en vrienden Conrad (Christopher Briney) en Jeremiah (Gavin Casalegno). Die laatste twee lijken allebei het hart van Belly voor zich te winnen, waardoor ze de hele zomer in een liefdesdriehoek terechtkomt.

Vervolg

Vanaf vrijdag 14 juli gaat het verhaal dus verder. Op die dag verschijnen de eerste drie afleveringen, nadien verschijnt er elke week één. De seizoensfinale valt op die manier op 18 augustus.

In een eerste teaser die Prime Video zonet deelde, is alvast te zien hoe Belly en Conrad gelukkig samen lijken te zijn. Daarnaast zien we ook hoe Belly’s broer lijkt af te studeren en hoe alles dus tijdelijk goed lijkt te gaan. Maar daar zal natuurlijk nog verandering inkomen. Zo toont de trailer ook enkele vechtpartijen, tranen en ruzies.

Bekijk de eerste teaser van The Summer I Turned Pretty hier:

Meer
Lees meer...