‘The Witcher’: Bekijk deze samenvatting van de eerste twee seizoenen om klaar te zijn voor seizoen 3

Het eerste deel van het derde seizoen van The Witcher komt er morgen, donderdag 29 juni, aan, deel 2 volgt een maand later. Dan weten we dus hoe het verdergaat met Geralt of Rivia, Yennefer en Ciri. Als je nog eens opgefrist wil worden over wat er voordien allemaal is gebeurd, is er nu een handige samenvatting van Netflix.

In december 2019 kwam het eerste seizoen van The Witcher uit. De reeks werd toen aangekondigd als het antwoord van Netflix op Game of Thrones. Hoewel The Witcher meteen veel fans voor zich wist te winnen, kon de serie nooit die extreem hoge verwachtingen inlossen. Vooral het tweede seizoen van de reeks kreeg veel kritiek. Volgens de fans wijkt het namelijk te veel af van de originele boeken van Andrzej Sapkowski

Henry Cavill

Dat probleem is in het derde seizoen verholpen volgens showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Dat derde seizoen zal wel het laatste zijn met Henry Cavill als Geralt of Rivia. Hij gaf namelijk aan te stoppen met de rol en wordt vanaf seizoen 4 vervangen door Liam Hemsworth. Ook daarop kwam meteen heel wat kritiek van de fans van de franchise.

Maar eerst is het dus nog tijd om afscheid te nemen van Henry Cavill. Deel 1 van seizoen 3 van The Witcher staat namelijk vanaf donderdag 29 juni op Netflix. Omdat de vorige seizoenen al even geleden zijn, maakte de streamingdienst een handige samenvatting van alle belangrijkste gebeurtenissen. Zo kan je in amper iets meer dan 6 minuten meteen mee zijn en klaar zijn voor nieuwe afleveringen.

Bekijk hier de recap van The Witcher seizoen 1 en 2:

Deel 1 van The Witcher seizoen 3 verschijnt op 29 juni op Netflix, deel 2 op 27 juli.

Zoek je in tussentijd iets anders om te kijken? Check hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...