‘The Witcher’: Laatste afleveringen met acteur Henry Cavill als Geralt nu te zien op Netflix

Het is zover. De allerlaatste afleveringen van The Witcher met acteur Henry Cavill staan online. Vanaf vandaag kan je naar de seizoensfinale van seizoen 3 kijken. De reeks zal nog terugkeren, maar dan zal acteur Liam Hemsworth in de hoofdrol te zien zijn.

Hoewel The Witcher bij zijn eerste seizoen een van de meest prestigieuze reeksen van Netflix werd genoemd, is de populariteit ondertussen al een beetje gaan liggen. Het tweede seizoen kon namelijk al minder overtuigen en ook het derde lijkt nog geen hoogvlieger te zijn. Maar dat kan nog veranderen als de fans ook de nieuwe twee afleveringen hebben gezien. Die zijn vanaf nu beschikbaar op Netflix.

The Witcher

In het nieuwe seizoen van The Witcher zien we hoe Geralt van Rivia en Yennefer, gespeeld door Anya Chalotra, moeten proberen om Ciri, gespeeld door Freya Allan, te beschermen tegen iedereen die haar te pakken wil krijgen. Ondertussen probeert Yennefer Ciri te helpen om haar krachten te beheersen.

Het eerste deel van dit seizoen verscheen al in juni, maar nu zijn dus ook de laatste afleveringen beschikbaar. Daarin krijgen we te zien hoe Geralts prioriteiten bij het beschermen van Ciri liggen. Daarvoor moet hij heel wat vijanden zien te verslaan, maar met het speciale zwaard lijkt hij die aan te kunnen.

Laatste afleveringen

De nieuwe afleveringen die vandaag verschijnen, zijn ook meteen de laatste van acteur Henry Cavill als Geralt van Rivia. Dat maakte Netflix enkele maanden geleden al bekend. Zijn rol wordt vanaf het vierde seizoen overgenomen door acteur Liam Hemsworth. Op die verandering is ondertussen al heel wat kritiek gekomen, maar toch houdt de streamingdienst vast aan de keuze. Wanneer we het eerste seizoen met Hemsworth te zien zullen krijgen, is nog niet bekend.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...