Documentaire ”Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis’ krijgt trailer

De documentaire ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis, die een inside blik toont in het huwelijk van Kourtney Kardashian en Travis Baker, heeft een trailer gekregen. De docu is vanaf 13 april te streamen via Disney+.

In oktober 2021 al kondigden Kourtney Kardashian en Travis Barker hun verloving aan. Toch duurde het nog tot mei vorig jaar voor ze hun grote trouwfeest hielden in Portofino, Italië. Dat het enige tijd duurde voor het hun trouw echt doorging was niet onlogisch. Het feest in Italië was namelijk al hun derde huwelijksfeest.

Sprookjeshuwelijk in Italië

Na dat sprookjeshuwelijk in Italië vernamen we van het pas getrouwde paar vooral heel wat zaken – over sperma en rozenwater – die we misschien liever niet hadden geweten. Van hun huwelijk(en) zelf zagen we echter nog niet veel beelden.

Dat komt omdat Disney+ de rechten daarop wist te verwerven voor een exclusieve documentaire met de naam ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis. Die kan je vanaf donderdag 13 april bekijken op de streamingdienst, maar nu is er al een eerste trailer. In deze special van The Kardashians komt niet alleen het bruidspaar aan het woord, maar ook onder andere Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner.

Eind volgende maand kan je, na dit voorsmaakje, op Disney+ terecht voor een nieuw volledig seizoen van de realityshow The Kardashians.

Kijk hier naar de trailer van ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis:

‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis verschijnt op 13 april op Disney+.

Meer
Lees meer...