‘Too Hot To Handle’ seizoen 6 krijgt officiële trailer

Binnenkort is Too Hot To Handle terug voor alweer het zesde seizoen. De basis van de reeks blijft hetzelfde. Losbandige singles gaan op zoek naar de liefde, maar daarbij ligt de focus op het aangaan van diepere connecties en zijn kussen, seks en andere sexy handelingen verboden. In het zesde seizoen komt er wel een nieuw element in het spel.

Goed nieuws voor de liefhebbers van dramatische datingshows want Too Hot To Handle komt deze maand nog terug. Het is al tijd voor het zesde seizoen van de datingshow waarbij het verboden is om elkaar “op een fysieke manier” te leren kennen. In de officiële trailer krijgen we alvast een voorsmaakje van al het drama dat we deze keer mogen verwachten.

Too Hot To Handle seizoen 6

In de afgelopen seizoenen probeerde Netflix de deelnemers soms om de tuin te leiden door ze wijs te maken dat ze deelnamen aan een gloednieuw datingprogramma zonder regels. Maar deze keer weten de deelnemers perfect waar ze aan beginnen. En dat lijkt hen niet af te schrikken. Ze zijn namelijk allemaal klaar om de regels van Lana te breken.

Maar Lana staat er dit jaar niet alleen voor. Ze krijgt het gezelschap van een tweede “sprekende luchtverfrisser”. Al zullen de deelnemers die iets liever zien komen. Het gaat namelijk om Bad Lana, die geen regels heeft. Als zij de macht heeft, zal alles dus wel mogelijk zijn, maar hoogstwaarschijnlijk zal er nog wel een addertje onder het gras zitten … Hoe dit allemaal afloopt, zullen we vanaf vrijdag 19 juli kunnen zien op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Het zesde seizoen van Too Hot To Handle verschijnt op vrijdag 19 juli op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...