‘Wednesday’ seizoen 2 officieel bevestigd door Netflix

Wat velen hoopten, en eigenlijk ook wel verwachtten, is nu bevestigd. Wednesday krijgt een tweede seizoen. De reeks van Tim Burton met Jenna Ortega in de hoofdrol, wist in no time uit te groeien tot een van de populairste titels op Netflix ooit. En nu komt er dus al zeker een vervolg.

Wednesday is de laatste topreeks van Netflix. De reeks staat op de tweede plek in de lijst met best bekeken Engelstalige series op de streamingdienst ooit. Zo stak het dit jaar nog het razend populaire DAHMER voorbij. Enkel het vierde seizoen van Stranger Things deed vorig jaar beter. Eerder verschenen er geruchten dat Wednesday mogelijk van streamingdienst zou veranderen, wat Netflix meteen ontkende. En nu komt er meer goed nieuws, want het tweede seizoen is officieel bevestigd.

Seizoen 2

Er komt dus officieel een tweede seizoen van Wednesday. Maar een grote verrassing is dat niet. Het eerste seizoen van de reeks was een gigantisch succes voor Netflix en kort nadat het verschenen was, liet showrunner Miles Millar al weten dat de scenario’s voor de volgende seizoenen al zo goed als klaar waren.

Netflix maakte het nieuws bekend met een video met beelden van het eerste seizoen, met daarover een voice-over van Wednesday (Jenna Ortega). “De afgelopen weken ben ik achterna gejaagd, behekst en miljoenen keren nageaapt het internet”. Op het moment dat Wednesday die laatste woorden uitspreekt, krijgen we een fragment te zien uit de bekende dansscène, die inderdaad miljoenen keren nagedaan werd op TikTok. “Het was een ware foltering”, zegt Wednesday vervolgens. “Waarvoor dank.” Daarna begint het nummer Bloody Mary van Lady Gaga te spelen en krijgen we de officiële bevestiging dat er een tweede seizoen komt. Het is nog niet geweten wanneer het tweede seizoen van Wednesday zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de aankondiging van het tweede seizoen van Wednesday:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...