Wereldwijd problemen bij Spotify en Discord

Je hebt het misschien al gemerkt, zowel Spotify als Discord ondervinden momenteel problemen. Bij Spotify werden gebruikers automatisch uitgelogd en is het vervolgens onmogelijk om opnieuw in te loggen. Bij Discord gaat het om problemen met het sturen van berichten.

Op dit moment zijn er problemen bij Spotify en Discord. De problemen startten rond 19 uur Belgische tijd en zijn nog steeds niet opgelost. Zoals gewoonlijk trokken veel mensen naar Twitter om na te gaan of het ging om algemene problemen. Maar ook Twitter heeft al heel de dag enkele, kleine problemen.

“Tijd om naar buiten te gaan”

Duizenden mensen lieten al weten dat ze problemen ondervinden op beide platformen. Het ligt dus niet aan jou. Niemand kan nog inloggen op Spotify en op Discord is het onmogelijk om berichten te sturen. Daarnaast worden ook problemen gemeld op Wikipedia. Op Twitter tot slot worden niet alle reacties geladen. Het is nog niet duidelijk of deze problemen samenhangen.

Discord gaf z’n gebruikers wel nog een tip mee. Samen met de boodschap dat ze werken aan de problemen, lieten ze weten dat dit hét uitgelezen moment is om even naar buiten te gaan.

Meer
Lees meer...