‘Wicked’ met Ariana Grande en Cynthia Erivo krijgt officiële trailer

De populaire musical Wicked krijgt dit najaar een filmversie. Daarin zullen we Ariana Grande zien in de rol van Glinda en Cynthia Erivo in de rol van de groene heks Elphaba. De film heeft nu een officiële trailer gekregen.

Na verschillende teasers en foto’s heeft Universal Pictures nu de officiële trailer voor de film Wicked gelost. Het gaat om de verfilming van de populaire musical die voor het eerst vertoond werd in 2003. De musical is gebaseerd op de roman Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West en wordt nu voor het eerst verfilmd.

Wicked

De officiële trailer geeft ons al een uitgebreide blik op de setting van de film en de hoofdpersonages. Zo krijgen we Ariana Grande en Cynthia Erivo te zien in hun hoofdrollen als respectievelijk Glinda en Elphaba, maar krijgen we ook Michelle Yeoh al te zien in de rol van schoolhoofd Madame Morrible. Ook Jonathan Bailey is al te zien in de trailer, hij zal de rol van prins Fiyero Tigelaar spelen.

We zien hoe Glinda en Elphaba elkaar ontmoeten en bevriend raken. Daarna zien we ook hoe ze samen naar Emerald City reizen om daar de Wonderful Wizard of Oz (Jeff Goldburn) te ontmoeten. In de trailer krijgen we ook al fragmenten te horen uit de iconische nummers Popular en Defying Gravity. Deze nummers zijn vooral bekend in de versies van Idina Menzel en Kristin Chenoweth, maar Cynthia Erivo en Ariana Grande moeten zeker niet onderdoen voor het origineel.

Wicked zal in de Verenigde Staten verschijnen in het Thanksgivingweekend. Dat betekent dat de film bij ons hoogstwaarschijnlijk op woensdag 27 november 2024 in de zalen zal verschijnen.

Bekijk hier de officiële trailer:

Wicked verschijnt dit najaar in de filmzalen.

Meer
Lees meer...