Zanger Damiano David van Måneskin verrast met wel heel bijzonder kapsel en nieuwe haarkleur

Het is geen geheim dat Måneskin-zanger Damiano David (24) niet opkijkt van een stunt meer of minder. Nadat de frontman begin dit jaar compleet onverwachts zijn lange haren afscheerde, heeft Damiano zijn haar nu knalrood gekleurd.

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat Måneskin het Eurovisiesongfestival won, maar de Italiaanse rockgroep heeft nog niet aan populariteit ingeboet. Zo heeft de groep zojuist eindelijk zijn uitverkochte Europese tournee ‘LOUD KIDS ON TOUR ’22’ afgerond. De tour had het eerder moeten uitstellen door de aanhoudende coronamaatregelen in verschillende landen, maar bleek uiteindelijk toch een enorm succes met zo goed als overal uitverkochte concerten.

Nu de tournee eindelijk afgerond is, heeft zanger Damiano David besloten om zich volledig te laten gaan. Zo deelde hij enkele dagen geleden al een naaktfoto van zichzelf met als bijschrift “De tour zit erop, dus dat wil zeggen dat ik de hele dag naakt joints kan roken”.

Van blond naar rood

Naast zijn naaktheid viel daarbij ook het haar van Damiano David op. Dat is nog altijd even kort als begin dit jaar toen hij het voor de release van hun nieuwe single GOSSIP ineens helemaal had afgeschoren. Maar voor het eerst bleek Damiano zijn haar ook blond gekleurd te hebben.

Sinds gisteren weten we dat dat blonde kapsel maar een tussenstap was naar een nog veel verrassendere haarkleur. Toen deelde Damiano namelijk ineens een reeks foto’s van zichzelf met knalrode haren. We zijn alvast benieuwd of we binnenkort nog andere haarkleuren zullen zien.

Meer
Lees meer...