Damiano van Måneskin scheert z’n haar af voor nieuwe single ‘GOSSIP’ die volgende week verschijnt

De frontman van Måneskin, Damiano David, heeft zich een nieuwe look aangemeten. De Italiaan schoor z’n haren af als promotie van het nieuwe nummer GOSSIP dat op vrijdag 13 januari 2023 zal verschijnen.

Måneskin komt volgende week met een gloednieuws single. Het nummer kreeg de naam GOSSIP en is een samenwerking met Tom Morello, de gitarist van Rage Against the Machine. GOSSIP wordt de eerste nieuwe single van het album ‘RUSH!’, dat op 20 januari 2023 verschijnt. Voor het nummer creëerde Måneskin een roddel over het kapsel van frontman Damiano David en die blijkt nu te kloppen.

Nieuwe look

Damiano David rockt tegenwoordig een wel heel korte coupe. Het nieuwe haar van de zanger werd voor het eerst getoond op de officiële Instagrampagina van Måneskin. Bij de foto stond de caption: “Volgens geruchten heeft Damiano z’n haar geschoren”. Daarnaast werd er ook een video gedeeld op TikTok waarin je kan zien hoe Damiano z’n haren verliest. In de foto en de video kan je al een fragment horen van het nummer GOSSIP dat op vrijdag 13 januari 2023 zal verschijnen.

Het is niet de eerste keer dat Damiano zich een nieuwe look aanmeet voor de release van een nieuw album. De zanger deed dat ook voor het album ‘Teatro d’ira: Vol. I’ dat in 2021 verscheen. Toen ging hij van haar tot over z’n schouders naar de coupe die we van hem gewend zijn en nu gaat hij dus voor een “broske”.

‘RUSH!’, het derde studioalbum van Måneskin verschijnt op vrijdag 20 januari 2023. Naast GOSSIP staan ook SUPERMODEL, MAMMAMIA en THE LONELIEST. Ook nummers GASOLINE en KOOL KIDS, die Måneskin al live brengt tijdens hun tour, zijn op het album te vinden.

Bekijk hier de foto op Instagram:

Bekijk hier de video op TikTok:

@therealmaneskin Damiano in his bald era 😭😭 GOSSIP feat. Tom Morello out on Jan 13th. #GOSSIP ♬ GOSSIP (feat. Tom Morello) – Måneskin
Meer
Lees meer...