Måneskin kondigt nieuwe data tour aan mét extra stop in België

De Italiaanse rockgroep Måneskin, die vorig jaar het Eurovisiesongfestival won, heeft de nieuwe data van z’n Europese tournee aangekondigd. De tour ‘LOUD KIDS ON TOUR’ stond normaal gepland voor het voorjaar van 2022, maar doordat het coronavirus nog niet helemaal verdwenen was, moesten de optredens uitgesteld worden. Nu zijn de nieuwe data (voor eind 2022 en begin 2023) bekend en is de tour ook een wereldtournee geworden met nieuwe stops in Noord-Amerika.

In januari moest Måneskin noodgedwongen z’n aangekondigde (en uitverkochte!) Europese tournee ‘LOUD KIDS ON TOUR ’22’ uitstellen. Doordat de coronamaatregelen in verschillende landen toen opnieuw aangescherpt werden, was het niet mogelijk om alle concerten door te laten gaan. De groep besloot toen om ineens de volledige tour uit te stellen.

‘LOUD KIDS ON TOUR GETS LOUDER ’22-’23’

Nu zijn de nieuwe data bekend en werd de Europese tour ook ineens omgedoopt tot een wereldtour. Daarbij kreeg de tour de toepasselijke naam ‘LOUD KIDS ON TOUR GETS LOUDER ’22-’23’. De tour wordt nu afgetrapt op 31 oktober 2022 in Seattle in de Verenigde Staten. In het najaar zal de Italiaanse band op zeventien locaties in de Verenigde Staten en Canada te zien zijn.

Vanaf februari begint Måneskin dan aan de Europese tak van de tour. Daarbij werden verschillende stops verplaatst naar grotere zalen, werden er extra tickets vrijgegeven en komen er extra data in verschillende steden. Brussel krijgt zo een tweede optreden. Het eerste, uitverkochte optreden zal doorgaan op donderdag 2 maart 2023 in Vorst Nationaal. Het extra concert vindt een dag later, op vrijdag 3 maart 2023, plaats op dezelfde locatie. Tickets voor de tweede show gaan binnenkort in voorverkoop.

Meer
Lees meer...