‘De Slimste Mens ter Wereld’: Emma Bale komt met primeur

In De Slimste Mens ter Wereld verwelkomen we vanavond Emma Bale. De jonge zangeres komt niet alleen quizzen, maar vertelt ook een primeur over haar aankomende plaat.

Kijkers zagen maandagavond in De Slimste Mens ter Wereld contentcreator Jonatan Medart vertrekken. Hij verloor het finalespel van Raven van Dorst en moet dus naar huis. Raven keert wel terug, samen met Bart Appeltans.

Emma Bale

Zij krijgen het gezelschap van Emma Bale. Hoewel zij nog maar 25 jaar is, draait ze al lang mee in de muziek. Meer dan tien jaar geleden won ze namelijk The Voice Kids en meteen erna behaalde ze met haar cover All I Want de derde plaats in de Ultratop 50.

Ondertussen heeft Emma Bale al twee albums uit onder de namen ‘My World Untouched’ (2015) en ‘Retrospect’ (2021). Daar komt binnenkort een derde album bij. En over die nieuwe plaats had Emma Bale een nieuwtje te melden in De Slimste Mens ter Wereld.

Oma

“Ik heb eigenlijk een plaat die eraan komt. Op 22 november komt die uit. Op het laatste nummer van die plaat staat een stukje voicemail van mijn oma”, legt ze uit. Wat er op die voicemail precies te horen is, wil ze wel nog niet verklappen. Philippe Geubels oppert wel meteen een suggestie, maar die blijkt toch niet helemaal te kloppen.

Bekijk hier het fragment uit de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...