‘All of Us Are Dead’ seizoen 2 zou uitgesteld worden naar 2025

De opnames voor het tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse zombiereeks All of Us Are Dead zouden uitgesteld zijn naar 2025, dat schrijft het Zuid-Koreaanse Star News. Het vervolg van de reeks werd al in juni 2022 aangekondigd door Netflix. Maar we zullen dus nog even geduld moeten hebben voor het zal verschijnen.

Slecht nieuws voor fans van de Zuid-Koreaanse zombiereeks All of Us Are Dead, want het lijkt erop dat het tweede seizoen van de reeks nog later zal verschijnen dan eerder gedacht. Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden dat het eerste seizoen van de reeks verscheen en het tweede seizoen zal al zeker niet meer dit jaar verschijnen.

Verwacht tweede seizoen

Het eerste seizoen van All of Us Are Dead, dat in januari 2022 verscheen, kreeg een open einde, waardoor veel fans al meteen hoopten op een tweede seizoen. Dat vervolg werd in juni 2022 al bevestigd door Netflix. Bij de aankondiging van dat nieuwe seizoen kwamen we ook al meteen te weten dat acteur Yoon Chang-young zal terugkeren en dat is opmerkelijk aangezien zijn personage een tragische dood kende in het eerste seizoen.

Op het einde van het eerste seizoen was te zien hoe de studenten die de zombie-invasie overleefden terugkeerden naar het dak van de school. Daar vonden ze Nam-ra (Cho Yi-hyun) terug. Zij werd gebeten door een zombie, maar heeft antilichamen waardoor ze wel nog als een normaal persoon kan functioneren. En ze blijkt daarin niet alleen te zijn. Ze vertelde aan de andere studenten dat er heel wat mensen zijn zoals haar en dat zij proberen te overleven. Hoogstwaarschijnlijk zullen we in het tweede seizoen dus te zien krijgen hoe dat verloopt.

Uitgesteld

Al zullen we dus wel nog even geduld moeten hebben voor dat tweede seizoen zal verschijnen op Netflix. Volgens Star News heeft Netflix namelijk besloten om de opnames voor de reeks met een jaar uit te stellen. Daardoor zouden de opnames dus pas volgend jaar van start gaan. De reden voor dit uitstel is dat er dan een “betere productie en een hogere kwaliteit” gegarandeerd zou kunnen worden. Dit nieuws is echter nog niet bevestigd door Netflix zelf.

Het is nog niet duidelijk wanneer we het tweede seizoen dan zouden mogen verwachten.

Herbekijk hier nog eens de aankondiging van het tweede seizoen van All of Us Are Dead:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...