‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Astrid Stockman het tijdens haar vorige deelname?

Het nieuwe seizoen van De Allerslimste Mens ter Wereld is ondertussen in volle gang. We zitten in de vijfde week en daarin zijn nieuwkomers Peter Van de Veire en Dalilla Hermans al meteen naar huis gestuurd door Bart Cannaerts en Liesbeth Van Impe. Vanavond probeert Astrid Stockman het winnende duo uit elkaar te krijgen.

Er zijn de voorbije weken al heel wat sterke kandidaten de revue gepasseerd in De Allerslimste Mens ter Wereld. Onder andere Ella Leyers, Gert Verhulst en ex-winnaars Gilles Van BouwelLieven Scheire en Peter Van de Veire moesten het spel al verlaten.

Voor Bart Cannaerts verloopt zijn deelname van een leien dakje, want hij zit ondertussen al aan zijn dertiende deelname. Maar ook Liesbeth Van Impe is sterk aan haar parcours begonnen. Zij won al drie keer op rij. Vanavond verdedigen de twee hun sterke reputatie tegen nieuwkomer Astrid Stockman. Zij deed eerder al mee in 2019.

Astrid Stockman

In De Slimste Mens in 2019 deed operazangeres Astrid Stockman haar intrede als nobele onbekende. Maar Stockman bewees zich meteen door aan maar liefst 7 deelnames te komen en daarvan 5 keer te winnen. Uiteindelijk moest ze de duimen leggen tegen Flor Decleir in haar laatste eindspel.

Door haar sterke prestaties mocht de zangeres natuurlijk nog terugkeren in de finaleweken. Dat deed ze in de voorlaatste aflevering, waar ze samen met Thomas Huyghe seksuologe Lotte Vanwezemael naar huis speelde. In de finale stond Lieven Scheire hen nog te wachten, die het spel won. Astrid Stockman werd uiteindelijk derde.

Zowel Huyghe, Scheire als Vanwezemael waren eerder dit seizoen ook al te zien in De Allerslimste Mens ter Wereld. Lieven Scheire haalde maar één deelname, Thomas Huyghe had er twee en Lotte Vanwezemael kwam aan drie deelnames. Het is dus zeker mogelijk voor Stockman om het beter te doen.

Slipje

Naast de drie kandidaten zijn er natuurlijk ook nog twee juryleden. Die juryleden zijn vandaag Jeroen van Koningsbrugge en Barbara Sarafian. Zij waren allebei al eens te zien dit seizoen.

In een eerste preview gaat alle aandacht alvast naar nieuwkomer Astrid Stockman, die ooit een bizarre aanvraag kreeg. “Ik kreeg een mail met onderwerp ‘gedragen slipje’. Er was een man die blijkbaar wou dat ik een slip van mij opstuurde. Ik heb ‘m dan maar gezegd dat het 150.000 euro ging kosten. Daarna niets meer van gehoord.”

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld, van maandag t.e.m. donderdag om 21 uur op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...