‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Dalilla Hermans het tijdens haar vorige deelname?

Het nieuwe seizoen van De Allerslimste Mens ter Wereld is ondertussen in volle gang. Gisteren begon de vijfde week en daarin was te zien hoe nieuwkomer Peter Van de Veire meteen naar huis werd gestuurd. Vandaag worden Bart Cannaerts en Liesbeth Van Impe vergezeld door een nieuwe kandidaat, schrijfster Dalilla Hermans.

Er zijn de voorbije weken al heel wat sterke kandidaten de revue gepasseerd in De Allerslimste Mens ter Wereld. Onder andere Ella Leyers, Gert Verhulst en ex-winnaars Gilles Van Bouwel, Lieven Scheire en Peter Van de Veire moesten het spel al verlaten.

Voor Bart Cannaerts verloopt zijn deelname van een leien dakje, want de presentator zit ondertussen al zijn twaalfde deelname. Maar ook Liesbeth Van Impe is sterk aan haar parcours begonnen. Zij won al twee keer op rij. Vanavond verdedigen de twee hun sterke reputatie tegen nieuwkomer Dalilla Hermans.

Dalila Hermans

Dat het hard tegen hard is in De Allerslimste Mens ter Wereld, is al even bekend. En dat zal ook vanavond niet anders zijn. Want dan komt schrijfster Dalilla Hermans aankloppen. Zij deed eerder al mee in de editie van 2017. Hermans is columniste bij De Standaard en was ook een van de vaste redactrices bij Charlie Magazine. Daarnaast bracht ze ook al verschillende boeken uit.

In haar eerste deelname aan De Slimste Mens ter Wereld kwam Dalilla Hermans aan 8 deelnames, waarvan ze er 5 won. Uiteindelijk verloor ze het finalespel tegen acteur Bill Barberis. Maar door haar sterk parcours mocht de schrijfster in de grote finale terugkeren. Daar eindigde ze derde, waarna journalist Xavier Taveirne won van nieuwsanker Goedele Wachters.

Jury

Naast Bart Cannaerts, Liesbeth Van Impe en Dalilla Hermans zullen ook William Boeva en Serine Ayari vanavond te zien zijn. Zij nemen allebei voor de tweede keer dit seizoen plaats in de jury.

In een eerste preview gaat het alvast over Werelddierendag, dat vandaag plaatsvindt. Dat zorgt bij de kandidaten alvast voor enkele nare herinneringen. “Mijn ene hond is door de andere opgegeten. En daarna is de grote ook doodgegaan, want dat verteerde niet goed. Ja, dat was een traumatische ervaring”, vertelt Liesbeth Van Impe. Ook Erik vertelt over een soortgelijke situatie bij zijn hamsters.

Bekijk de preview van De Allerslimste Mens ter Wereld hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld, van maandag t.e.m. donderdag om 21 uur op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...