‘Blind Gekocht’: Evelien en Frida passen wensen last-minute aan

Het nieuwste seizoen van Blind Gekocht is ondertussen al een tijdje bezig. Dit seizoen hielpen Kinga, Bart en Kelly al verschillende gezinnen aan een nieuw huis en ook in deze aflevering gaat die zoektocht verder. Zo ook voor Evelien en Frida, die op het laatste moment hun wensen nog willen aanpassen. Maar dat lijkt te laat, want Kinga heeft het huis al aangekocht.

Na een lange zoektocht komt er deze week een einde aan de ‘lijdensweg’ van Kaatje en Niels, krijgen Evelien en Frida voor het eerst hun aangekochte huis te zien én maken we kennis met Kim, Jan en hun twee jonge kinderen. Bij Frida en Evelien zorgt de aankoop toch voor wat spanning, want zij geven op het laatste moment toch nog enkele voorwaarden mee aan de productie.

Evelien en Frida

Vorige week maakten de kijkers van Blind Gekocht kennis met Evelien en Frida. Zij hebben elkaar 11 jaar geleden leren kennen in Berlijn en hebben daar 9 jaar geleden ook samen een appartement gekocht. Met hun kinderen en honden wordt het appartement te klein, maar belangrijker: ze willen in België komen wonen. Ze gaan dan ook op zoek naar een huis in de buurt van Antwerpen of Mechelen voor een budget van 475.000 euro.

Deze week heeft Kinga goed nieuws voor Evelien en Frida. Er is een huis gekocht. En net op dat moment hebben de Berliners nog een ‘kleine’ wens, letterlijk dan: een extra kamer voor de baby in aantocht. Een gezinsuitbreiding met grote gevolgen, want Kelly heeft maar twee slaapkamers waar ze mee aan de slag kan.

Thor

Daarnaast doen ook Kim en Jan hun intrede. Zij wonen in Dilbeek met hun twee kinderen, Billie en Thor, maar gaan om gezondheidsredenen op zoek naar een nieuwe stek. Hun 4-jarig zoontje heeft namelijk een zeldzame genetische aandoening, waarvan er wereldwijd weinig gevallen bekend zijn. Daardoor is het toekomstperspectief van het gezin erg onduidelijk.

Meer
Lees meer...