‘Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk’: Karen en Sharon gaan meteen voor matching tattoos

Terwijl het reguliere seizoen van Blind Getrouwd erop zit, kan je op VTM GO terecht voor de spin-off Het Vijfde Huwelijk. Daar kan je sinds afgelopen maandag kijken hoe Karen en Sharon elkaar het jawoord gaven. Komende zaterdag verschijnen op de streamingdienst vier nieuwe afleveringen en daarin lijkt alles zeer goed te gaan.

In de finale van Blind Getrouwd kwamen we afgelopen maandag te weten dat er met Brecht en Jolien nog één koppel samen is. Na die aflevering verschenen op VTM GO echter meteen de eerste vier afleveringen van de spin-off Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk. Daarin kregen de 27-jarige Karen en de 33-jarige Sharon elkaar voor het eerst te zien, waarna ze in het huwelijksbootje stapten.

Tatoeage

Zaterdag 2 december verschijnen op VTM GO aflevering 5 tot en met 8. Daarin zie je hoe de twee vrouwen op huwelijksreis vertrekken. Die gaat door op het Griekse eiland Kos. Daar krijgen Sharon en Karen een wel heel opvallend idee. Ze beslissen namelijk om samen dezelfde tatoeage te laten zetten.

“Ineens kwam in ons op, ik weet zelfs niet meer wie met het idee kwam, willen we hier geen tattoo laten zetten? Iets dat ons doet herinneren aan dit zotte avontuur?”, legt Sharon uit. “Dat eerste moment dat we gedeeld hebben, die trouwdag, deze huwelijksreis … dat was allemaal supermooi voor ons en heel erg speciaal”, voegt Karen toe.

Brecht en Jolien

Daarna wacht er Karen en Sharon ook nog een verrassend bezoek. Het succesvolle koppel Jolien en Brecht komt namelijk langs op Kos. Zij zijn ondertussen al een half jaar samen na hun avontuur in Blind Getrouwd en zijn dus de perfecte ervaringsdeskundigen.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk:

Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk krijgt iedere zaterdag nieuwe afleveringen op VTM GO.

Meer
Lees meer...