‘Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk’ vanaf nu te zien op VTM GO

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd zit er sinds gisteren op. Maar toch is het nog niet gedaan met de trouwpartijen op VTM. Vanaf nu is op VTM GO namelijk Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk te volgen. Daarin stapt een vijfde koppel in het huwelijksbootje. De eerste vier afleveringen zijn nu te zien.

Afgelopen zomer kondigden de makers van Blind Getrouwd aan dat er mogelijk een soort spin-off van het programma zou volgen op VTM GO. Er waren namelijk drie geschikte kandidaten geselecteerd voor wie nog niet de perfecte match was gevonden.

Daarna liet de zender lang niets meer weten over de spin-off. Tot vorige week ineens werd bekendgemaakt dat er wel degelijk een vijfde huwelijk heeft plaatsgevonden. Het gaat om het huwelijk tussen Karen en Sharon, het eerste lesbische koppel uit de geschiedenis van het programma.

Karen en Sharon

Vanaf vandaag is het avontuur van Karen en Sharon te volgen op VTM GO. Daar staan nu al vier afleveringen online, waarbij de twee in de derde aflevering eindelijk in het huwelijksbootje stappen. De komende weken zullen we te zien krijgen hoe het duo op huwelijksreis vertrekt, hoe ze gaan samenwonen en uiteindelijk ook of ze zullen samenblijven.

Bij de eerste ontmoeting zijn de twee alvast onder de indruk. “Wat een knappe vrouw!”, klonk het dan ook. De spanning gleed zichtbaar van hen af en al snel bleek dat de klik er niet alleen fysiek was. De dames voelden zich instant op hun gemak bij elkaar. Nu begint het avontuur pas écht.

De eerste vier afleveringen van Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk zijn vanaf nu te zien. Elke zaterdag verschijnen er nieuwe afleveringen op VTM GO.

Meer
Lees meer...