‘Blind Getrouwd’: Kandidaten krijgen tijdens reünie eerste auditietapes te zien

Vanavond zit Blind Getrouwd erop. Dan weten we van de laatste twee koppels of ze getrouwd blijven of niet. Daarnaast zien we de acht deelnemers ook terug vijf maanden na hun huwelijk. Daar zullen ze onder andere de allereerste castingtapes van elkaar te zien krijgen, en dat zorgt voor de nodige hilariteit.

De eerste twee beslissingsmomenten in Blind Getrouwd leverden een “nee” en een “ja” op. Emma en Emile besloten namelijk om getrouwd te blijven, terwijl Mathieu en Isabelle zonder elkaar verdergaan. Komende maandag krijgen we dus de volgende beslissingsmomenten te zien. Terwijl iedereen bij Jolien en Brecht een volmondige dubbele “ja” verwacht, is het daarbij wel spannend uitkijken naar de keuzes van Fleur en Alexander.

Na die – ongetwijfeld emotionele – beslissingsmomenten roept Ingeborg de acht kandidaten ook nog eens samen voor een reünie. Die vindt meer dan drie maanden na het beslissingsmoment en zo’n vijf maanden na hun huwelijk plaats.

Castingtapes

Op die reünie zullen we te weten komen hoe het nu gaat met de kandidaten. We zullen vernemen wat er is gebeurd na de keuzes die de koppels maakten aan het einde van het experiment en welke koppels er nu nog samen zijn.

Maar daarnaast is er uiteraard ook tijd om te lachen en terug te blikken op het avontuur. Daarvoor krijgen de kandidaten de allereerste castingtapes te zien van VTM, en die zorgen voor enkele opvallende momenten. Zo horen we Alexander zeggen dat hij een vrouw wil die “fleurig” gekleed is. Isabelle haar droomman draagt dan weer geen sneakers, maar geklede schoenen. Emma en Emile blijken tot slot allebei een huis te willen kopen voor een van hun ouders indien ze de lotto zouden winnen.

Bekijk het fragment uit Blind Getrouwd hier:

De laatste aflevering van Blind Getrouwd is maandag 27 november om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...