‘Blind Getrouwd’: Zo vroeg Brecht Jolien dan toch nog ten huwelijk

Het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd kende één succesverhaal. Jolien en Brecht bleven na het experiment getrouwd en zijn ondertussen nog steeds gelukkig samen. Om dat te vieren vroeg Brecht zijn vrouw ten huwelijk, iets wat hij voor Blind Getrouwd uiteraard niet had kunnen doen.

Het verhaal van Jolien en Brecht leest al enige tijd als een sprookje. Op een heel klein incidentje op de huwelijksreis na, liep alles heel het experiment op rozen. Nadat Jolien kort na die huwelijksreis voor haar werk enkele dagen weg moest, beseften beiden hoe hard ze elkaar gemist hadden en staken ze hun liefde helemaal niet meer onder stoelen of banken. Het was dan ook allerminst een verrassing dat ze besloten getrouwd te blijven.

Reünie

In de laatste aflevering van Blind Getrouwd zagen we niet alleen hoe Brecht en Jolien besloten getrouwd te blijven. We kregen daarna de twee ook enkele maanden later te zien tijdens een reünie met alle kandidaten. Daar bleek dat Jolien en Brecht nog steeds zeer gelukkig waren samen.

Ze vormen ondertussen zelfs al een half jaar een koppel. In die tijd hebben de twee al heel wat meegemaakt. Zo was er een prachtig trouwfeesteen huwelijksreis in Rhodos en hebben ze zelfs al enige tijd samengewoond. Toch is er één iets wat Brecht nog niet had gedaan. Hij had zijn vrouw namelijk nooit echt ten huwelijk kunnen vragen.

Aanzoek

Dat besloot hij dus recent dan toch te doen, enkele dagen na de reünie. Op het verjaardagsetentje van Jolien haar 33ste verjaardag ging Brecht op zijn knie gaan zitten met een ring in zijn handen. “Liefje, ik ben zo gelukkig met jou. Jij vult mij zo goed aan en ik zou graag de rest van mijn leven met jou samen willen blijven. Wil jij voor de rest van je leven mijn vrouw zijn?”, klonk het, waarop een zeer geëmotioneerde Jolien volmondig “ja” zei.

Bekijk het fragment uit Blind Getrouwd hier:

Meer
Lees meer...