‘Blind Getrouwd’ lanceert oproep voor kandidaten voor volgend seizoen

Het achtste seizoen van Blind Getrouwd zit erop, en opnieuw leverde het programma een gelukkig koppel op. Brecht en Jolien besloten namelijk om getrouwd te blijven en lijken enkele maanden laten gelukkiger dan ooit. VTM wil Blind Getrouwd dan ook volgend jaar terugbrengen en is daarvoor op zoek naar nieuwe kandidaten.

Al 33 koppels werden de afgelopen jaren door VTM voor Blind Getrouwd aan elkaar gematcht en stapten zo in het huwelijksbootje met iemand die ze daarvoor nooit eerder gezien of gesproken hadden. Voor allemaal bleek het een geweldig avontuur en voor acht daarvan leverde het hen ook een gelukkig huwelijk op dat nog steeds standhoudt.

Nuria & Stijn, Evelien & Nicolas, Veerle & Nick, Frie & Toon, Line & Victor, Winnie & Jonah, Florence & Jiri en meest recent Jolien & Brecht zijn het bewijs dat de wetenschap het soms wel degelijk bij het rechte eind heeft als het op de liefde aankomt. Karen en Sharon proberen zich de komende weken bij dat mooie rijtje te voegen, want hun avontuur kan je nu volgen op VTM GO.

Nieuwe inschrijvingen

Daarnaast komt er volgend jaar meer dan waarschijnlijk ook een nieuw gewoon seizoen. De inschrijvingen daarvan staan al enige tijd open, maar na de finale van dit seizoen lanceerde VTM een nieuwe oproep om zoveel mogelijk singles zich te laten aanmelden.

“Ben jij 25 jaar of ouder en heb je de ware nog niet gevonden? Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door experten? Schrijf je dan nu in!”, klinkt het daar. Wie zich aan het avontuur wil wagen, kan zich aanmelden op de website van VTM.

Bekijk hier de oproep van VTM voor Blind Getrouwd:

Meer
Lees meer...