‘Boer zkt Vrouw’: Martijn ontmoet zijn dates op zijn boerderij

De 35-jarige Limburgse melkveeboer Martijn is zondag de volgende boer die in Boer zkt Vrouw begint aan zijn zoektocht naar de liefde. Daarvoor ontvangt hij een groep geïnteresseerde vrouwen op zijn boerderij, waar hij de vrouwen meteen weet te verteren.

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw is drukker dan ooit. Er gaan namelijk maar liefst zeven boeren op zoek naar de liefde. Daarvan konden we de eerste week al Robbe en Niels zien kiezen wie er op boerderijweek mocht komen. Eén week later hakte ook Sanne de knoop door.

Martijn

Hen blijven we uiteraard verder volgen, maar komende zondag doet er ook een nieuwe boer zijn intrede. Het gaat om Martijn, die volgens VTM omschreven kan worden als “gedreven, lief en altijd goedgezind”. Nadat hij de laatste tijd zwaar investeerde in de automatisering van het bedrijf heeft hij toch een goed sociaal leven en kan hij dus ook tijd vrijmaken voor een relatie. Hij droomt van een vrouw en kinderen.

Martijn is ondertussen al meer dan een jaar single en staat te popelen om opnieuw te beginnen daten. “Ik heb er héél veel zin in. Waar ik op zal letten? Ik ben wel een beetje een benenman”, klinkt het bij de 35-jarige boer uit Bree. Op zijn boerderij toont hij de vrouwen meteen enkele superschattige kalfjes van amper één dag oud. Zij maken alvast indruk op de dates, nu Martijn nog.

Martijns droomvrouw heeft veel energie, schwung en moet kunnen lachen en gek doen. De melkveeboer omschrijft het zelf als volgt: “Iemand die zo wat een tetter heeft, dat trekt mij wel aan”.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...