‘Bridgerton’ seizoen 2: opnames dan toch nog niet begonnen

Bridgerton-fans waren in de zevende hemel toen Luke Newton (Colin Brigderton in de reeks) verschillende foto’s op de wereld losliet. Daarbij schreef ie “the boys are back in town“. Heel wat mensen vatten dat bericht op als een aankondiging van de start van de opnames van seizoen 2. Maar dat blijkt niet het geval te zijn.

De opnames voor het tweede seizoen van Bridgerton zijn dan toch nog niet begonnen. Heel wat mensen (ja, wij ook) hadden nochtans wel die indruk toen acteur Luke Newton (Colin Bridgerton) een reeks foto’s deelde met daarbij de tekst “the boys are back in town“. Het grootste deel van de wereld las in de plaats: “seizoen 2 komt eraan”.

Pruiken en jurken nog in de maak

Maar dat nieuws blijkt niet te kloppen. Dat heeft een andere Bridgerton-acteur duidelijk gemaakt. Nicola Coughlan (die Penelope Featherington/Lady Whistledown speelt) deelde een artikel over de ‘start van de opnames van seizoen 2’. Daarbij schreef ze: “Nog niet! De pruiken en jurken moeten nog gemaakt worden. Binnenkort!”

#throwback

Ondertussen paste ook Luke Newton z’n post aan. In een reactie op z’n eigen tweet deelde hij twee hashtags (die hij er beter meteen had bijgezet): #throwback en #season1. Op Bridgerton seizoen 2 zullen we dus nog even moeten wachten.

Bridgerton seizoen 2

Dat tweede seizoen zal volledig in het teken staan van de oudste Bridgerton-broer, Anthony (Jonathan Bailey). Net zoals z’n zus Daphne (Phoebe Dynevor) in het eerste seizoen van Bridgerton op zoek ging naar de liefde van haar leven (Simon, the duke of Hastings, gespeeld door Regé-Jean Page), doet Anthony hetzelfde in het tweede seizoen.

Die zou hij vinden in ene Kate (Simone Ashley, Olivia uit Sex Education). Hoe het verhaal precies zal verlopen, vertellen we je natuurlijk nog niet. Wie het écht wil weten, kan alvast wat informatie verzamelen in de boekenreeks van Julia Quinn, waar Bridgerton op gebaseerd is.

Bridgerton is één van de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...