Left Right
scrollTop top

‘Bridgerton’ seizoen 2: Luke Newton (Colin) deelt foto’s van de Bridgerton-broers


Luke Newton Colin Bridgerton
© Luke Newton als Colin in ‘Bridgerton’ – Netflix

Bridgerton seizoen 2 komt eraan! Dat heeft Luke Newton (die Colin Bridgerton speelt in de reeks) nu wel héél duidelijk gemaakt. De acteur deelde namelijk verschillende foto’s vanop de set van de gigantisch populaire Netflixreeks.

Netflix liet afgelopen Kerstmis Bridgerton op de wereld los. De serie is er één van de hand van Grey’s Anatomy-bedenkster Shonda Rhimes, en fans waren dus meteen al in de wolken. Maar wonder boven wonder overtrof de reeks die toch al heel hoge verwachtingen. Bridgerton is de best bekeken Netflixreeks ooit.

Daphne en Simon

Het eerste seizoen van de reeks focust op Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor). Zij is de oudste dochter van het gezin en begeeft zich voor het eerst op de ‘huwelijksmarkt’. Daphne ontmoet Simon, the Duke of Hastings (Regé-Jean Page) en de twee beramen een plan.

Daphne en Simon doen alsof ze een koppel vormen. Zo trekt zij de aandacht van andere suitors en ontloopt hij opdringerige moeders. Maar wat je op voorhand al kon voorspellen, is uiteraard ook gebeurd. Daphne en Simon worden verliefd op elkaar, al is hun verhaal helemaal niet zo simpel.

Bridgerton seizoen 2

Op het einde van het eerste Bridgerton-seizoen is het verhaal van Simon en Daphe afgerond. En net als in de boeken van Julia Quinn staat in het tweede seizoen van de reeks een andere Bridgerton centraal. Het gaat om Daphnes oudste broer, Anthony (Jonathan Bailey).

Maar de andere Bridgerton-broers zullen ook aanwezig zijn in Bridgerton seizoen 2. Dat heeft Luke Newton via Instagram héél duidelijk gemaakt. De acteur (die Colin Bridgerton speelt) deelde namelijk foto’s en een video vanop de set van de reeks.

The boys are back in town

Op de eerste foto zien we Colin met z’n fictieve broer Benedict (Luke Thompson). De tweede foto is er één van de twee oudste Bridgerton-broers, Benedict en Anthony. Als laatste deelde Newton ook een video van het moment waarop de eerste foto in de reeks gemaakt is.

Bridgerton is één van de 50 beste series op Netflix. Wanneer seizoen 2 precies verschijnt, is nog niet bekend.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…