Britney Spears: “Ik zal nooit terugkeren naar muziekindustrie”

Britney Spears heeft opnieuw van zich laten horen via Instagram. Ze reageerde daar op de geruchten dat ze aan een nieuw album aan het werken zou zijn. Die geruchten drukte ze stevig de kop in door te zeggen dat ze nooit zou terugkeren naar de muziekindustrie.

Sinds Britney Spears (42) in 2021 de rechtszaak tegen haar vader won, waardoor ze na bijna veertien jaar verlost was van haar conservatorschap, duiken er met enige regelmaat geruchten op dat ze aan nieuwe muziek zou werken. En daar is de zangeres zelf duidelijk niet mee gediend. Met een lange caption op Instagram geeft ze haar standpunt.

Geen muziek

Bij een foto waarop een schilderij te zien is, schrijft ze: “Zodat het duidelijk is: het meeste nieuws is trash! Ze blijven zeggen dat ik met random mensen afspreek om aan een nieuw album te werken. Ik zal nooit terugkeren naar de muziekindustrie.”

In dezelfde post laat ze ook weten dat dat niet betekent dat ze geen muziek meer maakt. “Als ik schrijf, dan schrijf ik voor m’n plezier of schrijf ik voor andere mensen. Voor zij die m’n boek gelezen hebben: er is nog steeds veel dat jullie nog niet weten over mij. Ik heb in de afgelopen twee jaar meer dan twintig nummers geschreven voor andere mensen. Ik ben een ghostwriter en eerlijk ik geniet daarvan.”

Tot slot haalt Britney ook aan dat het niet waar is dat haar autobiografie zonder haar toestemming verspreid werd. “Dat is ver van de waarheid!”, klinkt het. “Hebben jullie het nieuws gelezen de afgelopen tijd? Ik ben zo geliefd en blessed!”

Bekijk hier de post van Britney Spears op Instagram:

Meer
Lees meer...