BTS, Billie Eilish, Harry Styles en meer treden op tijdens uitreiking Grammy Awards

De Grammy Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen ter wereld. Het is dan ook niet echt verrassend dat de acts tijdens de uitreiking van die awards indrukwekkend zijn. Komend weekend zullen onder andere BTS, Billie Eilish en Harry Styles het beste van zichzelf geven op de Grammy Awards.

Volgende zondag worden in de Verenigde Staten voor de 63ste keer de Grammy Awards uitgereikt. In België zal het wanneer de ceremonie begint al maandagochtend (1 uur) zijn. De Grammy’s zijn de belangrijkste muziekprijzen wereldwijd. En tijdens de show treden dan ook naar goede gewoonte de grootste sterren van het moment op.

BTS, Billie Eilish, Harry Styles, Taylor Swift en meer

Deze keer kunnen de zeven wereldberoemde Zuid-Koreanen van BTS uiteraard niet ontbreken. Ook Billie Eilish, die vorige maand nog haar eigen docu The World’s A Little Blurry op Apple TV+ loste, zal tijdens de uitreiking van de Grammy Awards optreden.

Daarnaast zullen ook Harry Styles, Taylor Swift, Cardi B, Bad Bunny, Black Pumas, Brandi Carlile, DaBaby, Doja Cat, Mickey Guyton, HAIM, Brittany Howard, Miranda Lambert, LilBaby, Dua Lipa, Chris Martin, John Mayer, Megan Thee Stallion, Maren Morris, Post Malone en Roddy Ricch performen.

Trevor Noah

De uitreiking van de Grammy’s wordt gehost door Trevor Noah. Hij volgt Alicia Keys op. Zij praatte al twee keer de ceremonie aan elkaar. Noah was vorig jaar zelf nog genomineerd voor een Grammy. Trevor Noah: Son of Patricia was namelijk een van de genomineerden in de categorie Beste Komedie Album.

Trevor Noah is gelukkig een komiek, en kan dat verlies wel relativeren. “Doordat ik zelf genomineerd was, ben ik de beste persoon om een schouder aan te bieden aan artiesten die niet winnen”, vertelde hij eerder. “Ik weet namelijk hoeveel pijn het doet om de award niet te winnen.”

De Grammy Awards worden op 14 maart om 20 uur ET (15 maart om 1 uur ’s nachts in België) uitgereikt. Een overzicht van alle genomineerden vind je hier.

Meer
Lees meer...