Cardi B wil ‘Tiger King’ Joe Exotic uit de cel: “Van plan om GoFundMe te starten!”

Quarantaine doet wat met een mens. Het grootste deel van de wereld zit opgesloten in z’n eigen huis en houdt zich vooral bezig met het uitgebreide Netflix-aanbod. Cardi B is ook zo iemand: ze heeft Tiger King: Murder, Mayhem and Madness bekeken en ze is duidelijk “Team Joe Exotic“.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness is de nieuwste Netflix-sensatie in tijden van quarantaine. De documentaireserie gaat over Joe Exotic (die officieel Joseph Maldonado-Passage heet) en z’n GW Exotic Animal Park in Oklahoma.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Joe Exotic heeft meer dan 1.200 wilde dieren in z’n park, waaronder tijgers, leeuwen en luipaarden. Maar dat loopt niet allemaal van een leien dakje. Het contact met z’n rivale Carole Baskin verloopt nogal moeilijk. Baskin is de eigenares van de Big Cat Rescue, een soort opvangcentrum voor “grote katten”.

Joe Exotic is een countryzanger met een geblondeerd matje en een extreme liefde voor wapens. Tiger King heeft letterlijk alles wat je maar kan bedenken: tijgers (obviously), geweld, drugsbaronnen en zelfs huurmoord. De docureeks kreeg dan ook een passende tagline: “The wildest story you’ll never believe.”

Cardi B is fan

Rapper Cardi B blijft (net als de rest van de wereld) in haar kot. Dat ze veel Netflix kijkt, is dan ook helemaal geen verrassing. Dat ze fan is van Tiger King, vinden we ook niet helemaal verwonderlijk. Haar posts op sociale media? Wel, die zijn iets indrukwekkender. Het begon allemaal hiermee:

“Wat vinden jullie van Tiger King?”, vroeg Cardi B haar volgers. “Ik zit nog maar aan de tweede aflevering, en ik ben niet meer zo goed mee, omdat ik ben beginnen vrijen.” Vriendelijk bedankt voor die informatie, Cardi!

Niet zo’n fan van Carole

Net zoals elke andere kijker heeft ook Cardi al snel een mening over de verschillende personages uit Tiger King. En die mening deelt ze maar al te graag op sociale media. Lees even mee:

Cardi B’s volgers krijgen ook een mooi overzichtje van welke momenten hun grootste voorbeeld al gezien heeft en welke niet.

De zangeres was duidelijk geen al te grote fan van de manier waarop Joe behandeld werd.

“Wie zit meer fout?”, vraagt ze zich nog af. “Narcistische Joe? Of hebberige Carole? En waarom?”

He shall be free

Uiteindelijk heeft Cardi toch een keuze gemaakt. Ze wil dat Joseph Maldonado-Passage aka Joe Exotic vrijkomt uit de gevangenis. De man zit namelijk een straf van 22 jaar uit, nadat hij beschuldigd werd van twee huurmoorden en 17 andere aanklachten die gerelateerd zijn met wilde dieren.

Om Joe Exotic vrij te krijgen, is Cardi B van plan om een GoFundMe-account te starten.

Carole Baskin is boos

De rapper is niet de enige die niet zo’n fan is van Carole Baskin. In Tiger King: Murder, Mayhem and Madness zijn er namelijk verschillende mensen die haar beschuldigen van de moord op haar ex-man, die 21 jaar geleden verdween.

Baskin zelf is boos op Netflix, net om die reden. Ze beweert dat de reeks leugens over haar verspreidt. Zo wordt er gesuggereerd dat ze het lichaam van Don Lewis aan haar “grote katten” heeft gevoerd. Baskin is nooit veroordeeld met iets dat met de verdwijning van de man te maken had.

Meer
Lees meer...