‘Cobra Kai’ seizoen 5 vanaf nu te zien op Netflix

Voor het eerst verschijnt het nieuwe seizoen van Cobra Kai niet in december. Fans kunnen namelijk al vanaf vandaag, 9 september, naar het vijfde seizoen kijken. Daarin zullen heel wat nieuwe gezichten te zien zijn en komen sensei Lawrence en Russo alsmaar dichter bij elkaar. Samen moeten ze de nieuwe Cobra Kai-dojo zien te overwinnen.

Vanaf vandaag kunnen de fans van Cobra Kai naar het vijfde seizoen kijken. Het vorige seizoen dateert nog maar van 31 december, dus fans moesten minder dan een jaar wachten op een vervolg. In de eerste beelden was te zien hoe sensei Lawrence (William Zabka) op zoek ging naar zijn stiefzoon en leerling Miguel (Xolo Maridueña) in Mexico en hoe Cobra Kai alsmaar groter leek te worden.

Cobra Kai

Het laatste seizoen van Cobra Kai eindigde met het grote All Valley-karatetoernooi. Daar deden de dojo’s van LaRusso en Lawrence samen aan mee om het grote Cobra Kai van John Creese (Martin Kove) aan te kunnen. Aan het einde won zowel iemand van het ene team, als iemand van het andere team. Maar we zagen ook hoe Miguel de bus richting Mexico nam en hoe Lawrence’s zoon Robby (Tanner Buchanan) de weg terugvond naar zijn vader.

Dat is waar het volgende seizoen op zal verdergaan. Johnny Lawrence en Robby zullen op zoek gaan naar Miguel in Mexico, terwijl Daniel LaRusso de vrede tussen Cobra Kai en zijn dojo zal proberen bewaren. Maar uit de eerste trailer blijkt alvast dat dat geen makkelijke opdracht is. Cobra Kai is sterker dan ooit en wordt dankzij een nieuwe sensei ook alsmaar agressiever. Lawrence en LaRusso zullen dus opnieuw moeten samenwerken om de gemeenschappelijke vijand te verslaan.

Vervolg

Of dit ook het laatste seizoen van Cobra Kai zal zijn, is nog niet zeker. Maar toch hebben de makers al laten weten dat ze minstens zes seizoenen wilden maken van de serie. De kans is dus groot dat het volgende seizoen binnen enkele weken wordt aangekondigd. Dan zal Netflix ook al een indicatie hebben van hoe goed seizoen 5 scoort.

Bekijk de trailer van Cobra Kai seizoen 5 hier:

Liever iets anders? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...