Da’s wat anders dan Amerikaans bier! BuzzFeed test ons Belgisch bier

Da’s wat anders dan Amerikaans bier! BuzzFeed test ons Belgisch bier

Ze hadden wat tijd te doden op de luchthaven dus vonden ze er bij BuzzFeed niets beter op dan wat Belgische bieren te testen. En ze komen tot een duidelijke conclusie: “Dit is helemaal anders dan wat we gewend zijn in Amerika, dit is op een heel ander niveau dan onze bieren.” We mogen duidelijk trots zijn op onze Belgische bieren!

Het is amper 7 uur ’s morgens voor Ben en Evan van BuzzFeed, maar als je wat tijd over hebt in België kan je er maar beter het beste van maken. De twee willen testen of België ook écht de beste bieren ter de wereld heeft en bestellen dan maar een aantal van onze bekendste biertjes.

Alcoholpercentage

En ze vallen enorm in de smaak. Een bruine leffe? “Hmm, dat is echt goed.” Een duvel? “Wow, dat is verfrissend!” Of wat dacht je van een Chimay of een Westmalle? De conclusie is duidelijk: “Vergeleken met de bieren die we gewoon zijn in de VS, is dit echt van een heel ander niveau.”

De twee zijn niet alleen onder de indruk van de smaak maar ook van het alcoholpercentage. Ze raken dan ook zienderogen steeds meer in de wind. Maar toch kunnen ze hun enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. Volgens de twee mogen we terecht fier zijn op onze bieren: “België staat bekend om hun bier en ze hebben ons niet teleurgesteld!”

Bekijk hieronder het volledige filmpje:

Gesponsorde artikelen