‘Fast 10’: Scott Eastwood keert terug als Little Nobody


Acteur Scott Eastwood zal zijn terugkeer maken naar de wereld van The Fast and the Furious. Dat meldt The Hollywood Reporter. Eastwood zal in de aankomende tiende film, Fast X, terug in de rol kruipen van Little Nobody. Dat personage vertolkte hij voor het laatst in het achtste deel van de franchise, The Fate of the Furious, uit 2017.

De zoon van de legendarische Clint Eastwood, Scott Eastwood, keert terug naar de Fast and Furious-franchise. Dat melden meerdere Amerikaanse bronnen. Hij zal dus zijn rol als Eric Reisner aka Little Nobody hernemen in de tiende Fast & Furious-film. Die staat ook bekend als Fast X en is momenteel terug volop bezig met de opnames in Londen. De filmproductie werd onlangs kort gepauzeerd wegens het vertrek van regisseur Justin Lin. De Franse filmregisseur Louis Leterrier (The Transporter, Now You See Me, The Incredible Hulk) vervangt hem.

Scott Eastwood

Scott Eastwood is o.a. nog bekend van rollen in Suicide Squad, Pacific Rim: Uprising en The Longest Ride. In de populaire franchise was hij voor het eerst te zien in de film The Fate of the Furious. Dat is het achtste deel in de filmreeks en kwam uit in 2017. Zijn personage, Little Noboby, was een trouwe overheidsagent die vaak te zien was in het gezelschap van zijn baas, Mr. Nobody. Little Nobody was dan ook de rechterhand van de louche manipulator die wordt gespeeld door acteur Kurt Russell. Het is onduidelijk of Russell ook zijn terugkeer zal maken in Fast X.

Eastwood is de nieuwste toevoeging aan de lijst van terugkerende sterren. Zo zien we uiteraard hoofdrolspeler Vin Diesel terug. Maar ook Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson en Charlize Theron zullen weer van de partij zijn. Jason Momoa, Brie Larson en de pas gecaste Reacher-acteur Alan Ritchson zijn de nieuwkomers in de franchise.

Little Nobody

Er is verder geen extra context gegeven over hoe betrokken Eastwood zal zijn bij het verhaal van de aankomende film. Na zijn introductie in The Fate of the Furious verscheen Little Nobody niet in Fast & Furious 9, ondanks de cameo van Mr. Nobody (Russell). In dat negende deel werd namelijk onthuld dat net hij, Mr. Nobody, het leven van Han (Sung Kang) redde in Tokio. Hij was ook degene die Han aanraadde om verborgen te blijven tot hij enkele jaren later weer opdook. Dus gezien de aard van Mr. Nobody’s cameo in Fast & Furious 9 is het wel logisch als we Little Nobody alleen terugzien in Fast X, ondanks dat hij zijn rechterhand is. Als Mr. Nobody toch zou verschijnen in de aankomende film is het een indicatie dat hij nog een belangrijke rol speelt in het verhaal.

Met de terugkeer van alvast enkel Little Nobody zijn we vooral benieuwd of er nog andere oude bekenden uit de franchise zullen opduiken in Fast X. Sinds de verrassende terugkomst van Han speculeren of hopen fans ook op een miraculeuze comeback van Gal Godot als Giselle. Daar is echter nog niets concreets over gezegd. Het zou de aankomende Fast and Furious-film alleszins wel heel interessant, maar ook ingewikkeld kunnen maken.

Meer
Lees meer...