Heeft Jason Momoa een nieuwe romance met actrice Eiza González?

Begin dit jaar kondigden Aquaman-acteur Jason Momoa en zijn vrouw, Lisa Bonet, aan dat ze gingen scheiden. Het koppel is dus uit elkaar gegaan na een relatie van meer dan 15 jaar (!). Maar nu blijkt Momoa zich weer open te stellen voor een nieuwe liefde in zijn hart. Meerdere bronnen bevestigden namelijk aan People dat hij aan het daten is met actrice Eiza González.

De 42-jarige Jason Momoa zou sinds kort aan het daten zijn met een nieuwe vrouw, dat bevestigen meerdere bronnen aan People. Dat blijkt de Mexicaanse beauty Eiza González te zijn. Het nieuws van de nieuwe, prille romance van de Aquaman-ster komt slechts enkele maanden nadat hij en actrice Lisa Bonet meedeelden dat ze uit elkaar gingen na een relatie van meer dan 15 jaar.

“Ze hebben het leuk samen”

“Ze zijn aan het daten”, bevestigt een insider. “Hij geeft om haar en voelt zich geweldig, werkend aan Fast X.” Een bron dicht bij het paar voegde eraan toe: “Ze hebben het allebei behoorlijk druk met hun werk, maar hebben het wel leuk samen. Het is echter nog niets serieus.”

Eerder dit jaar waren er ook geruchten dat de Dune-acteur aan het daten zou zijn met de Britse actrice Kate Beckinsale. Die ontstonden nadat Momoa gespot werd terwijl hij haar zijn jas gaf op Vanity Fairs 2022 Academy Awards afterparty in maart. Maar de acteur ontkende al deze geruchten ten stelligste en zei dat hij “zijn jas aan niemand zou geven”.

Eiza González

González is bekend van rollen in Baby Driver, Godzilla vs. Kong, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw en meest recent de film Ambulance naast Jake Gyllenhaal. De actrice werd eerder gelinkt aan The Hunger Games-ster Liam Hemsworth, Josh Duhamel, zanger Maluma en acteur Timothée Chalamet.

Momoa werd vorige maand gefotografeerd toen hij de première van González’ nieuwste film Ambulance bijwoonde. Maar de twee verschenen echter niet samen op de rode loper.

Volgens een bron zou de actrice momenteel gewoon genieten van haar tijd met Momoa. “Ze houdt van Momoa’s aandacht en relaxte vibes”, vertelt een insider aan People. “Eiza is wel niet per se op zoek naar een lief”, merkt de bron op. “Ze vindt het leuk, maar momenteel focust ze zich vooral op haar carrière.”

Meer
Lees meer...