‘Fatal Seduction’: Zuid-Afrikaanse erotische thriller van Netflix krijgt eerste trailer

Netflix boekte de laatste jaren veel succes met erotische thrillers en lijkt daarom nog even vol te houden aan die formule. Binnenkort komt er dan ook een nieuwe titel uit in dat genre. Het gaat om de Zuid-Afrikaanse serie Fatal Seduction, die zojuist een eerste trailer kreeg.

Erotische thrillers hebben Netflix de laatste jaren al veel successen gebracht. Halverwege 2020, aan het begin van de coronapandemie, was er het onverwachte succes van de Poolse film 365 Days. Ondanks veel kritiek werd dat namelijk een van de best bekeken films ooit van Netflix. Hetzelfde gebeurde met de vervolgen 365 Days: This Day en The Next 365 Days, die in 2022 uitkwamen. Ondertussen had Netflix ook een hit te pakken met de serie Sex/Life, waarvan het tweede seizoen enkele maanden terug verscheen. Daarnaast zijn er langs Spaanstalige kant ook nog de films van Through My Window en de nieuwe serie Perfil Falso.

Fatal Seduction

Nu trekt het genre ook naar Zuid-Afrika. Netflix komt op 7 juli namelijk met de Zuid-Afrikaanse serie Fatal Seduction. Dat is een remake van het het Mexicaanse Oscuro Deseo, dat ook op Netflix te bekijken is.

In Fatal Seduction volgen we Nandi (Kgomotso Christopher) die samen met haar vriendin Brenda (Lunathi Mampofu) een weekend weg gaat. Terwijl haar echtgenoot Leonard (Thapelo Mokoena) thuis zit, ontmoet Nandi de jonge verleider Jacob (Prins Grootboom). Die wakkert bij Nandi passie aan en zorgt ervoor dat ze begint te twijfelen aan iedereen die dicht bij haar staat. Hun verboden liefde zorgt er ook voor dat geheimen uit het verleden aan de oppervlakte komen.

Bekijk hier de trailer van Fatal Seduction:

Fatal Seduction is vanaf vrijdag 7 juli te bekijken op Netflix.

Zoek je in tussentijd iets anders om te kijken? Check hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...