Geef eens een foto cadeau!

In 2021 heb je waarschijnlijk heel wat beleefd. ’t Is te zeggen – zeker meer dan in 2020. In plaats van al die foto’s op een digitale filmrol te houden en slechts zelden een terugblik te werpen op die fantastische momenten, is een gedrukt exemplaar misschien wel een goed idee voor een blijvende herinnering.

Met de feestdagen om de hoek, slaan aanbieders van fotoproducten met talrijke kortingen om de oren. Er zijn ondertussen ook al heel wat spelers op de markt. Wij zochten alvast enkele van deze interessante aanbiedingen uit en lijstten ze voor jou op.

Albelli

Albelli is een online B2C e-commerce die haar oorsprong kent in Nederland. Ze zijn leverancier van fotoproducten waaronder fotoboeken, muurdecoraties, kaarten en kalenders. Tijdens de eindejaarsperiode bieden ze kortingen aan op hun fotoproducten tot wel -40%.

Tadaaz

Tadaaz is een Belgische aanbieder van gepersonaliseerde foto-cadeaus en biedt trendy, gepersonaliseerde kaarten, uitnodigingen en accessoires voor alle leuke momenten in jouw leven. Hun website biedt veel inspiratie onder de vorm van kaarsen, onderleggers, snoeppotten, koekendozen, geurstokken en nog zoveel meer!

HEMA

HEMA is een Nederlandse warenhuisketen met vestigingen in acht Europese landen. Je kan er terecht voor een fotodienst voor afdrukken en wenskaarten, al zetten ze rond Kerstmis extra in op fotocadeaus als koekentrommels, posters, spelletjes, bierpakketten en nog zoveel meer.

Vistaprint

Vistaprint is eveneens een Nederlands bedrijf dat gepersonaliseerde kwaliteitsdruk en digitale marketingproducten aanbiedt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd fleecedeken voor die vriend(in) die het altijd koud heeft? Dit cadeau is praktisch, persoonlijk en brengt ongetwijfeld gezelligheid van de feestdagen. Uiteraard kan je er ook je kerstkaarten en wandkalenders bestellen.

Cewe

Cewe is een Duitse aanbieder van fotoproducten, tevens de grootste van Europa. Ze beschikt over 14 productiesites. Behalve de klassiekers, kan je er ook magneten, onderleggers, puzzels, telefoonhoesjes en kussens laten bedrukken. Tijdens deze kerstperiode zetten ze in op luxueuze fotoboeken met reliëfdruk, bv. in goud of zilver.

©CEWE

Pixum

Pixum is het eerste Duitse e-commercebedrijf dat zich gespecialiseerde in foto-afdrukken. Het is opgericht in 2000 en actief in 15 Europese landen, waaronder België. Hun assortiment is iets kleiner dan Smartphoto, maar toch zeer uitgebreid: puzzels, kaartspellen of knuffels met foto-t-shirts, wandklokken, kussenslopen, schorten of brooddozen. Zoals iedere e-shop bieden ze de klassieke fotodiensten aan voor foto-afdrukken, fotoboeken en wanddecoratie. Je krijgt momenteel 20% korting op een fotoboek met de code PIXUM-BE-20.

Smartphoto

Smartphoto is een 100% Belgisch bedrijf dat zeer veel leuke en creatieve cadeau-ideeën biedt. Wat dacht je van gepersonaliseerde kerstballen om in de kerstboom te hangen? Je kan ook nooit genoeg bloempotten en vazen in huis hebben. Smartphoto stelt je in staat om deze te personaliseren. Ze bedrukken zelfs chocolade, UNO-kaarten en adventskalenders. Met de actiecode KERST krijg je 15% korting en gratis verzending vanaf €40.

©Unsplash

Popsa

Popsa is een dienst die het eenvoudig maakt om al jouw smartphone-foto’s onmiddellijk om te zetten in een fotoboek. Het is een namelijk een mobiele applicatie van een Brits bedrijf. Hun algoritme bepaalt alvast de lay-out van het fotoboek, maar via een eenvoudig drag and drop-systeem wijzig je dit naar jouw voorkeursopmaak. In de applicatie krijg je vervolgens een 3D-voorvertoning te zien van jouw fotoboek. Je ontvangt 20% korting op een eerste bestelling.

Kruidvat

Kruidvat is een Nederlandse drogist met een gekende fotoservice. Behalve fotoprints bieden ze heel wat mogelijkheden voor gepersonaliseerde kerstcadeaus. Je kan er verpakkingen van Tony’s Cocolonely of Merci laten bedrukken, kerstballen en kerstmutsen van een opdruk voorzien, babyrompertjes, -slabjes of – mutsen laten bedrukken of feestslingers een persoonlijke touch geven. Ook houten producten zoals wijnkisten, snijplanken of menukaarten krijgen een gravering. Je ontvangt 25% korting op deze producten met de code CADEAU2021. Een overzicht van alle acties vind je hier.

Meer
Lees meer...