Geef jouw foto’s een glanzend randje

Je kent het wel: je hebt steeds een foto-app bij de hand die jouw meest waardevolle momenten vastlegt. Maar zitten ze wel goed georganiseerd en heb je voldoende back-ups indien er ooit iets fout zou lopen?

Sommige mensen zullen opperen dat het digitaal raadplegen van foto’s ondertussen de norm geworden is, maar een fysiek exemplaar wordt vaker geraadpleegd en is vaak beter geordend. Je kan jouw digitale foto’s snel en eenvoudig afdrukken bij verschillende online aanbieders, zoals bv. CEWE. CEWE is Duits van oorsprong en één van Europa’s grootste aanbieders van fotodiensten. Het neemt misschien een beetje tijd in beslag, maar daarna heb je een fysiek exemplaar voor het leven. Maak je een fotojaarboek met jouw mooiste herinneringen van 2021? Wil je een cadeau geven dat de mooiste momenten van jouw en jouw beste vriend(in) of familielid toont?

“Woorden vervliegen, het geschrevene blijft.”

Hoe begin je eraan?

CEWE geeft op haar website een stappenplan om jouw fotoboek samen te stellen. Ze beschikken over één van de meest gebruiksvriendelijke tools om jouw fotoboeken samen te stellen, al gebruik je voor de meeste functionaliteiten best de CEWE ontwerpsoftware, voornamelijk omtrent de fotoboeken met reliëfopdruk.

Geef je fotoboek extra glans!

Bij fotoboeken met een luxe hardcover, kan je kiezen voor een reliëfopdruk. Dit wil zeggen dat je bepaalde onderdelen van de kaft een glanzende opdruk kan geven door middel van een lakafwerking. Denk bijvoorbeeld aan teksten, cliparts en designs. Bij CEWE kan je kiezen tussen vier verschillende soorten reliëfopdruk: goud, zilver, roségoud of transparant. Zo’n prachtige reliëfopdruk geeft je fotoboek net dat beetje extra, waardoor je van je kaft echt iets bijzonders maakt. Het beste van al? Momenteel geeft CEWE jou de reliëfopdruk cadeau!


Meer
Lees meer...