Gerucht: iPhone 13 komt met 1 TB opslagruimte

Volgens een nieuw rapport op basis van toeleveringsbedrijven zou de volgende generatie iPhones een versie krijgen met 1 TB opslagcapaciteit. Dat is het dubbele van de 512 GB die de maximale capaciteit is bij de iPhone 12 Pro (Max).

In het nieuws: Het zijn analisten van de Amerikaanse investeringsfirma Wedbush die in een rapport (dat gedeeld is door 9to5Mac) op basis van de gegevens uit de supply chain melden dat de iPhone 13-serie een opslagoptie van 1 TB zou hebben.

  • Ze bevestigen daarmee eerdere geruchten van onder andere het YouTube-account Front Page Tech.
  • Het zou meteen de eerste iPhone ooit zijn die 1 TB aan geheugen krijgt. Tot nu toe heeft Apple die optie alleen voorzien in zijn iPad Pro tablets.

Wat weten we verder al over de iPhone 13-serie? Het nieuws over de mogelijke uitbreiding van de opslagcapaciteit is niet het eerste gerucht over de volgende generatie iPhones.

  • Volgens de meeste berichten zouden er opnieuw vier modellen op de markt komen: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max.
  • De lancering wordt – zoals altijd bij Apple – in het najaar verwacht.
  • De meeste geruchten tot nu toe gaan over upgrades van de display. Zo zou de grote inkeping bovenaan verdwijnen en krijgt de iPhone 13-serie mogelijk een always on-display.
Meer
Lees meer...