‘Gestrand op Honeymoon Island’: Maak kennis met de eerste twee koppels van het nieuwe seizoen

Het is bijna tijd voor het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island. Daarin gaan opnieuw acht singles een wild avontuur aan waarbij ze eerst ‘blind’ in het huwelijksbootje stappen en meteen erna drie weken met hun kersverse partner op een onbewoond eiland proberen te overleven. In de eerste aflevering vanavond maken we alvast kennis met Josephine-Charlotte & Sidi en Kenny & Junie.

Eén jaar geleden maakten we in Gestrand op Honeymoon Island kennis met een nieuw televisieformat. Het programma is een soort mix van Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Voor de start van Gestrand op Honeymoon Island laten experts een groep avontuurlijk singles 30 seconden speeddaten met elkaar. Op basis daarvan in combinatie met hun profiel worden er vervolgens vier koppels gevormd.

Die trouwen op een paradijselijk strand en worden vervolgens in hun trouwkleden samen gedropt op een onbewoond eiland. Daar moeten de newlyweds drie weken proberen te overleven met de omstandigheden en vooral ook met elkaar. Dat leverde vorig jaar, na enige omwegen, met Sarah en Joeri alvast één gelukkig koppel op. Dit jaar wagen vier nieuwe koppels zich aan het avontuur.

Sidi & Josephine-Charlotte

Het eerste koppel dat we in het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island zijn Sidi en Josephine-Charlotte. De 25-jarige Sidi uit Diepenbeek is leerkracht, model én Mister Limburg 2020. Zijn kersverse vrouw Josephine-Charlotte is 24 jaar, afkomstig uit Kuurne en model en influencer. Je kan haar ook kennis van Love Island, waar ze in het verleden al in te zien was.

Junie & Kenny

Daarna is het aan 31-jarige Kenny uit het West-Vlaamse Ieper en de eveneens 31-jarige Junie uit het Kempense Nijlen. Zij zorgen meteen voor een primeur in Gestrand op Honeymoon Island met een zeer romantische openingsdans op het strand van hun onbewoond eiland. Benieuwd of ze deze goede vibes kunnen blijven doorzetten samen.

Het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island is vanaf maandag 4 maart wekelijks om 21.55 uur te zien op VTM 2 en VTM GO.

Meer
Lees meer...