‘Ginny & Georgia’ seizoen 2 krijgt eindelijk releasedatum op Netflix

De fans van de Netflixserie Ginny & Georgia krijgen begin 2023 het vervolg op hun favoriete reeks te zien. Dat maakte Netflix zonet bekend. De serie was voor het eerst te zien in 2021, maar op het tweede was het dus bijna twee jaar wachten. Op 5 januari krijgen we het eindelijk te zien.

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar binnen een maand, op 5 januari, dropt Netflix het tweede seizoen van Ginny & Georgia. De reeks is al sinds zijn eerste seizoen enorm populair en stond na de release meteen op nummer één in 87 landen. Benieuwd of ook het tweede seizoen zo goed zal scoren.

Ginny & Georgia

In het moeder- en dochterdrama Ginny & Georgia speelt Antonia Gentry de hoofdrol als de angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller. Zij heeft vaak het gevoel dat ze zich niet kan meten met haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare Georgia Miller, gespeeld door Brianne Howey.

Nadat ze voortdurend verhuizend opgroeide, probeert Georgia zich wanhopig te settelen in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze nooit heeft gehad … een normaal leven. Maar het verleden van Georgia achtervolgt hen en bedreigt de nieuwe start van haar en haar familie.

Tweede seizoen

Het nieuwe seizoen zal verdergaan op de cliffhanger uit seizoen 1. Daarin kwam Ginny te weten dat Georgia haar stiefvader Kenny heeft vermoord om haar te beschermen. Dat zal zonder twijfel een diepe indruk op haar nalaten en de relatie tussen de twee enorm beïnvloeden.

Een eerste trailer is er nog niet, maar aangezien het seizoen volgende maand al verschijnt, zal die trailer niet lang op zich laten wachten.

Meer
Lees meer...