Hans Zimmer brengt volgende maand al de soundtrack van ‘No Time To Die’ uit!

Goed nieuws voor James Bond-fans die ook een zwak hebben voor componist Hans Zimmer! De soundtrack van de nieuwste 007-prent No Time To Die ligt namelijk al eind maart in de rekken. Da’s bijna twee weken voor de film verschijnt, op 8 april!

No Time To Die, de vijfentwintigste film over superspion James Bond, komt begin april in de cinemazalen. En nog voor dat gebeurt, kunnen fans van 007 en die van componist Hans Zimmer al van de muziek van de prent genieten.

Samenwerkingen overal

De officiële soundtrack van No Time To Die komt namelijk uit op 27 maart. Da’s bijna twee weken voor de film verschijnt. Die release werd bekendgemaakt via de sociale media-profielen van de James Bond-franchise.

https://www.instagram.com/p/B8w325GJG1r/?utm_source=ig_web_copy_link

Voor de muziek van No Time To Die werkte Hans Zimmer samen met Johnny Marr (songwriter en gitarist van The Smiths) en componist Steve Mazzaro. Mazzaro werkte ook al met Zimmer aan de soundtracks van bijvoorbeeld Dunkirk, Man of Steel en The Lion King.

No Time To Die, het nummer

Zimmer werkte ook al mee aan de theme song van de film. Billie Eilish is met haar 18 lentes de jongste artiest ooit die het nummer maakte en inzong. Ze schreef No Time To Die samen met haar broer Finneas én Hans Zimmer.

Het trio bracht het nummer voor het eerst live tijdens de uitreiking van de BRIT Awards, de belangrijkste muziekprijzen van het Verenigd Koninkrijk. En dat klonk zo:

Beste Internationale Vrouwelijke Solo-Artiest

Billie Eilish was trouwens één van de grote winnaars van de BRITs. Ze mocht de prijs voor Beste Internationale Vrouwelijke Solo-Artiest in ontvangst nemen. Ze won van collega-wereldsterren Lizzo, Ariana Grande, Camila Cabello en Lana Del Rey.

Tijdens haar overwinningsspeech was Billie Eilish opvallend emotioneel. “Ik heb me de laatste tijd echt gehaat gevoeld”, vertelde ze openhartig. “Maar toen ik hier op het podium stond, zag ik alleen maar lachende gezichten. Ik wilde er eigenlijk alleen maar van wenen. En ik wil nu ook wenen.”

Meer
Lees meer...