‘Heartstopper’ seizoen 2 krijgt eerste schattige teaser

Netflix heeft een eerste teaser gelanceerd voor het tweede seizoen van Heartstopper. De populaire reeks vertelt het verhaal van Nick (Kit Connor) en Charlie (Joe Locke). In het eerste seizoen kregen we al te zien hoe de twee naar elkaar toegroeiden, maar hun liefde lijkt voor enkele uitdagingen komen te staan in het tweede seizoen.

Snel na de release van het eerste seizoen van Heartstopper, maakte Netflix al bekend dat er ook een tweede en een derde seizoen zouden volgen. Het eerste van die twee komt er volgende maand al aan. Daarom heeft Netflix nu een eerste officiële teaser gelost voor het tweede seizoen van Heartstopper.

Heartstopper

Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van auteur Alice Oseman. Zij lanceerde vier comics over Nick en Charlie die elkaar op school leren kennen en verliefd worden. In de reeks worden die rollen gespeeld door Kit Connor en Joe Locke. In het eerste seizoen kregen we te zien hoe de twee hun gevoelens voor elkaar ontdekten en hier – na enige aarzeling – aan toegaven.

Naast Nick en Charlie volgen we ook nog heel wat andere personages. Zo zijn er onder andere Elle (Yasmin Finney), Tao (William Gao), Darcy (Kizzy Edgell), Tara (Corinna Brown), Ben (Sebastian Croft) en Isaac (Tobie Donovan). Ook actrice Olivia Colman was in het eerste seizoen al te zien als Nicks moeder. Ook zij zullen opnieuw te zien zijn in het tweede seizoen.

Teaser

We kregen al enkele foto’s te zien van het tweede seizoen van Heartstopper en op het Tudum-evenement van Netflix loste de streamingdienst zelfs al de openingsscène. En nu is er de eerste officiële teaser.

In de teaser, die eigenlijk amper 30 seconden duurt, krijgen te toch al heel wat te zien. Zo zien we hoe Nick en Charlie in Parijs belanden en krijgen we ook al enkele beelden van de andere personages te zien. Zo zien we Tara en Darcy, maar ook Tao en Elle. Hun verhalen zullen dus ook verder uitgediept worden in het tweede seizoen. Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn want we krijgen toch ook al wat serieuze gezichten te zien.

Of iedereen een happy end krijgt in het tweede seizoen zullen we te weten komen vanaf donderdag 3 augustus op Netflix.

Bekijk hier de eerste officiële teaser voor het tweede seizoen van Heartstopper:

Heartstopper verschijnt op donderdag 3 augustus 2023 op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...