Het is bijna zover! Vrijdag is het Black Friday en in deze winkels doe je de beste deals

Op 24 november is het zover en kunnen we goedkoper shoppen dankzij ‘Black Friday’. Deze dag is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Eerst vieren de Amerikanen Thanksgiving en één dag nadien is het dan Black Friday. Winkels krioelen van mensen die koopjes aan de haak willen slaan. Maar in welke winkels kan je terecht voor goede Black Friday-deals?  

Wij zijn heel dankbaar dat Black Friday is overgewaaid naar België. Vooral kledingwinkels zullen hier aan deelnemen. Loop vrijdag dus zeker eens langs de winkelstraat voor toffe deals. Naast de Black Friday-deals in H&M, Superdry, Mango, Zara, Apple, … vind je ook nog interessante koopjes in winkels zoals Hema, Yves Rocher, Krëfel, Mediamarkt, Fnac en Delhaize.

Als je geen zin hebt om in de drukte te gaan winkelen, kan je uiteraard online ook een mooi koopje doen. Verschillende winkels bieden online dezelfde deals aan als in de winkel. Of je dus naar de winkelstraat gaat of niet, koopjes doen aan lagere prijzen zal er zeker inzitten tijdens deze Zwarte Vrijdag!

Onlinedeals

Als je wil online shoppen, vind je ook koopjes op enkele bekende onlineshops. Voor leuke afgeprijsde schoenen op Black Friday kan je ook terecht bij onlinewinkels zoals Zalando en Sarenza. Daarnaast kan je zeker ook een koopje doen op Bol.com, AliExpress, LaRedoute en zelfs Groupon.

Als je trouwens nog een reisje wil boeken aan goedkopere prijzen, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Booking.com en Expedia.be.

Detailhandel

In detailhandels kunnen we mooie deals vinden. Bij Carrefour bijvoorbeeld krijgen klanten bij elke aankoop van 100 euro een tegoedbon van 20 euro. Je kan vooral je slag slaan in de non-foodsector dus denk maar aan electro, deco, DIY, speelgoed, multimedia, videogames, textiel en tafelgerei. De acties zijn dan ook nog eens geldig tot maandag.

Ook de Colruyt Group springt op de boot. De winkel Dreamland zat 10 procent korting bieden bij elke aankoop van meer dan 50 euro. Zelf op Collishop zullen er Dreamland-promoties zijn met meer dan 300 producten die goedkoper zullen zijn van vrijdag tot maandag. Als klanten iets bestellen van meer dan 100 euro, krijgen ze ook nog een geschenkje. Als dat allemaal niet genoeg is, geeft Dreambaby ook nog 30 procent korting op zwangerschaps- en babykleding.

Op de website Blackfridayexpert.be vind je nog enkele winkels die meedoen met de leukste dag van de maand!

Maar let op voor deals die er te mooi uitzien! Zo kan je ze herkennen.

Meer
Lees meer...