‘Het Onbekende’ neemt meteen afscheid van twee kandidaten

Op VTM is deze week Het Onbekende van start gegaan. Daarin gaat presentator Axel Daeseleire met een groep mensen op schok en daarbij kunnen bepaalde dilemma’s hun hele avontuur veranderen. Die dilemma’s zorgden al van bij het begin voor de nodige spanningen. En ook voor de eerste exits.

In Het Onbekende begint een groep onbekende Vlamingen aan een onbekende reis. De eerste aflevering was deze week te zien en daarbij komt de groep toe in het Bulgaarse Sofia. Daar staat hen al meteen een moeilijke keuze te wachten. Eentje die ervoor zorgt dat het programma er anders gaat uitzien.

Eerste wending

Eens aangekomen in het hoogste hotel van de hoofdstad Sofia, krijgen de kandidaten de kans om elkaar voor het eerst te zien. Maar veel tijd om elkaar te leren kennen is er niet, want het eerste dilemma komt er al meteen aan. Om te bepalen met hoeveel geld ze van start gaan, moeten ze al een eerste keer kiezen tussen het bekende en het onbekende.

Daarbij stelt presentator Axel Daeseleire hen meteen voor een lastige keuze, want net na de kennismaking moet de groep alweer een eerste kandidaat wegsturen. Dat werd uiteindelijk Silvana. Die ging niet naar huis, maar wel naar een andere groep.

Twee exits

Uiteindelijk werd dus bekendgemaakt dat er zowel een Team Rood als een Team Groen was. Die zullen de komende weken tegen elkaar strijden voor de overwinning. Elke aflevering moet er per team één kandidaat de wedstrijd verlaten.

Na een zenuwslopend stadsspel, gewonnen door team Groen, volgde de gevreesde eliminatieronde. Team Groen koos voor de vertrouwde eliminatie, waardoor team Rood noodgedwongen moest gaan voor de onbekende weg. Lovely (Team Groen) en Saverio (Team Rood) trokken daarbij aan het kortste eind en moesten het spel verlaten.

Het Onbekende is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...