‘Het Onbekende’ begint meteen met groot risico

Vanaf maandag kan je op VTM kijken naar het nieuwe programma Het Onbekende. Daarin gaat presentator Axel Daeseleire met een groep mensen op schok en daarbij kunnen bepaalde dilemma’s hun hele avontuur veranderen. In een eerste preview is alvast te zien hoe dat onbekende voor één iemand misschien wel onbekend zal blijven.

In Het Onbekende zal een groep onbekende Vlamingen beginnen aan een onbekende reis. De volledige reeks is al te zien op Streamz, maar vanaf volgende week maandag, 26 februari, is het programma ook te zien op VTM. De zender maakte eerder alvast de kandidaten bekend.

Veel over het programma is er niet gekend, aangezien er door de kandidaten altijd gekozen zal worden tussen het bekende en het onbekende. Pas dan kom je als kijker te weten hoe de aflevering er precies zal uitzien. Tijdens de eerste aflevering moeten de kandidaten, die nog maar net zijn toegekomen in Bulgarije, alvast een belangrijke keuze maken.

Exit

Eens aangekomen in het hoogste hotel van de hoofdstad Sofia, krijgen de kandidaten de kans om elkaar voor het eerst te zien. Maar veel tijd om elkaar te leren kennen is er niet, want het eerste dilemma komt er al meteen aan. Om te bepalen met hoeveel geld ze van start gaan, moeten ze al een eerste keer kiezen tussen het bekende en het onbekende.

Daarbij stelt presentator Axel Daeseleire hen meteen voor een lastige keuze, want net na de kennismaking moet de groep alweer een eerste kandidaat wegsturen. Of die kandidaat ook echt naar huis zal gaan, zal moeten blijken. Maar voor de andere kandidaten is de sfeer alvast gezet. Ze weten meteen in wat voor avontuur ze zijn beland.

Bekijk de teaser hier:

Het Onbekende is vanaf 26 februari elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...